Vino cu prietenii pe Riviera Olimpului – distracție garantată!

Vino cu prietenii pe Riviera Olimpului – distracție garantată!   
© foto: Ultramarin
ADVERTORIAL. Agenția Ultramarin ți-a pregătit o vacanță plină de surprize în care distracția și atmosfera vor fi asigurate de un DJ profesionist.

Vino cu prietenii pe Riviera Olimpului – locul perfect pentru distracție în zilele însorite de vară. Stațiunea Paralia Katerini – de pe Riviera Olimpului – este renumită pentru cluburile sale în care tinerii se pot distra în voie până în zorii zilei, într-o atmosferă întreținută de DJ profesioniști.

Agenția de Turism Ultramarin ți-a pregătit o vacanță în care distracția este cuvântul de ordine. În perioada 6-14 august, ești invitat, împreună cu prietenii tăi, spre stațiunea distracției. Veți fi însoțiți de ghid care va asigura asistență turistică și de un DJ profesionist care va colora atmosfera pe tot parcursul drumului care, în sine, face parte din vacanță, iar distracția începe imediat ce ai pus piciorul în autocar.

Surprizele vor continua în vacanța pregătită special pentru tine, dacă ești pregătit să faci față distracției!

Plajele cu nisip fin, intrarea lină în mare, apa azurie, condițiile bune de cazare – Hotel boutique The Silk – mâncarea tradițională grecească, delicioasă, excursiile opționale și varianta optimă confort – preț fac din vacanța pe Riviera Olimpului cea mai bună alegere pentru tinerii dornici de relaxare și distracție!

Pentru ca odată ajunși acolo să vă bucurați doar de soare, mare și distracție, am ales o variantă de cazare numai bună pentru un sejur reușit: în stațiunea Paralia Katerini, una dintre cele mai atractive stațiuni de pe Riviera Olimpului, la Hotelul The Silk situat în zona discotecilor și la cca 100 m de plajă, hotel care dispune de un design modern, centru SPA, baie turcească, saună, wi-fi, fiind renovat în 2017.

Cât despre atmosfera Greciei, aceasta cucerește orice turist din prima zi a sejurului: apă turcoaz, valuri fine, mâncare delicioasă și multă multă distracție! În cele nouă zile cât durează excursia gândită cu atenție de noi, vom avea timp să vizităm, printre altele, Thessaloniki, un oraș superb, poziționat de-a lungul Golfului Thermaic, dar și Meteora – fenomenul carstic unic în Europa, care surprinde cu lăcașurile religioase, adăpostite de stâncile numite Meteore , „suspendate între cer și pământ”. Acesta este cel de-al doilea centru monastic din Grecia, după Muntele Athos.

Excursiile, ghidul și DJ-ul sunt incluse în prețul vacanței și nu presupun costuri suplimentare.

Și pentru ca excursia să fie completă până în ultima zi, la întoarcere vom face o oprire în Sofia, unul dintre cele mai vechi oraşe din Europa. Vom face un tur panoramic, admirând următoarele obiective turistice: Catedrala Alexander Nevski, Biserica Boyana, inclusă în Patrimoniul UNESCO, Galeria Naţională de Artă, Muzeul Național de Istorie, Opera Națională, Teatrul Naţional, Nezavisimost Square, Parlamentul, Sinagoga, Universitatea.

Vă invităm așadar alături de noi la mare, soare, distracție, în cele mai bune condiții, la Hotel The Silk, într-o VACANȚĂ FĂRĂ GRIJI pe RIVIERA OLIMPULUI (sunt asigurate transportul, cazarea, ghidul, 2 excursii și… distracția!)

Mai multe detalii despre plecarea din 6 august, găsiți aici: https://www.ultramarintm.ro/oferta/paralia-1-1.

(43628)
Regulament de plasare a anunturilor