Vine Targul de Pasti! Casute pentru comercianti in Piata Victoriei, Soarelui si Dacia

De A.S.
Reactualizat la:
3Comentarii
Vine Targul de Pasti! Casute pentru comercianti in Piata Victoriei, Soarelui si Dacia
Peste o lună începe Târgul de Paşti în centrul Timişoarei. Autorităţile locale au început deja pregătirile. Anul acesta căsuţele comercianţilor vor fi amplasate în Piaţa Victoriei şi, o noutate, reprezentanţii primăriei vor căsuţe şi în alte două cartiere, în Soarelui şi în Dacia. În Piaţa Huniade nu vor mai fi fum, mese şi mâncare pentru că parcarea de la Modex nu va mai fi închisă, având în vedere modul în care se parchează în zona centrală după ce au fost închise pentru reabilitare numeroase străzi. De la târg nu vor lipsi, bineînţeles, iepuraşii adevăraţi.

Cea de-a şaptea ediţie a Târgului de Paşti organizat de Primăria Timişoara se va desfăşura în perioada 5-23 aprilie 2014. Căsuţele comercianţilor vor fi amplasate în Piaţa Victoriei, dar autorităţile vor să anime şi alte zone.

„În cadrul târgului vom avea căsuţe şi în cartierul Soarelui, pe platoul din faţa Şcolii Generale 30, zece căsuţe, şi câteva şi în zona Dacia, până în cinci. În toate cele trei locuri, Piaţa Victoriei, Soarelui şi Dacia, vom avea şi cuiburi cu iepuraşi. Parcarea de la Modex nu va fi închisă, iar pe strada Mărăşeşti trebuie să vedem pentru că vor fi terase”, spun reprezentanţii Direcţiei de Comunicare a primăriei.

Comercianţii care sunt interesaţi să participe la târg trebuie să se prezinte la sediul primăriei, la camera 12 – Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii, la ghişeele 3 şi 4, cu mai multe documente, până în 17 martie. Trebuie depuse, în atenţia Direcţiei de Comunicare, un formular de participare la Târgul de Paşti, un CD cu pozele şi lista produselor comercializate, fotografii ale căsuţei (în cazul în care comerciantul deţine căsuţă), copie după actele firmei sau dovada faptului că agentul economic este constituit într-una din modalităţile prevăzute de lege în vederea desfăşurării de activităţi cu scop lucrativ, certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate, precum şi datele de contact. Totodată, trebuie precizate detaliile referitoare la necesarul tehnic pentru buna funcţionare a activităţii (energie electrică, apă etc.). Actele pot fi depuse luni, miercuri, joi şi vineri între orele 8:30-16:30 sau marţi între orele 8:30-18:30.

Cei care comercializează produse alimentare trebuie să obţină în prealabil un aviz de la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

 

 

 

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor