Viitorii designeri vestimentari timisoreni au fost premiati in cadrul unei gale

De Marcel Hoster
Viitorii designeri vestimentari timisoreni au fost premiati in cadrul unei gale
© Tion: Viitorii designeri vestimentari timisoreni au fost premiati in cadrul unei gale
Mai mulți tineri designeri de la Universitatea de Vest Timișoara au primit numeroase premii pentru creațiile realizate. Acestea au fost acordate în cadrul galei de prezentare a colecțiilor absolvenților de licență și master de la specializarea Modă – Design Vestimentar.

Cei mai buni absolvenți ai specializării Modă – Design Vestimentar de la Universitatea de Vest din Timișoara au primit premii importante, de la organizatorii Timișoara Fashion Week, Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 și reviste de specialitate, în cadrul Galei de Modă UVTarte. Evenimentul a reunit colecțiile absolvenților de licență și master, promoția 2018. Cei 19 absolvenți ai studiilor de licență și master promoția 2018 și-au prezentat colecțiile, exprimând 19 viziuni vestimentare, 19 opțiuni. Propunerile au abordat teme care aparțin contemporaneității și care îi preocupă, ei referindu-se în creațiile lor la: identitate, apartenență, standardizare, globalizare, refugiu, interiorizare, violență, rafinament, naivitate, înstrăinare, reverie. Colecțiile au fost coordonate de Andreea Palade-Flondor, Cristina Lazăr, Corina Mutu, și Sandra Suciu Chira.

Premiile Timișoara Fashion Week au fost primite de Ionuț Piscureanu – colecția The Label. Secolul XX(X)I. Amintiri din viitor; Alexandru Ghencea – colecția Bald Barbie; Carina Bălan – colecția MyCellium; Ana Maria Dumitru – Romance on the Moon; Florina Ilie – Up to Me; Andreea Micle – Human, interrupted.

Premiul pentru Fashion Design acordat de Facultatea de Arte și Design în parteneriat cu Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, care constă în promovarea pe platforma Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 și în orașele partenere a fost adjudecat lui Ionuț Piscureanu – colecția The Label. Secolul XX(X)I. Amintiri din viitor.

Premiul revistei Altfel – un editorial de modă în paginile revistei a ajuns la Alexandru Ghencea – colecția Bald Barbie

De asemenea au mai fost acordate și alte distincții, vouchere, chiar și o mașină de cusut pentru FashionLab-ul Facultății de Arte și Design!

Evenimentul a făcut parte din proiectul Stage On#2. Promovarea artelor spectacolului prin modă și muzică, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor