VIDEO. Vrei sa vezi cum este sa lucrezi in cladirile din ansamblul multifunctional Openville?

Reactualizat la:
Cum ar fi să ai biroul într-o clădire modernă, în centrul oraşului, lângă cel mai mare mall din afara Bucureştiului? Să beneficiezi de reduceri la food court sau la restaurante, de fiecare dată când mergi în pauza de masă? Să ai în apropierea locului tău de muncă grădiniţa celui mic? Să îţi faci paşaportul de călătorie sau permisul auto, fără a pierde timp, la cozi interminabile? Să te relaxezi la cinema, după orele petrecute la birou sau să mergi direct la sala de fitness, după serviciu? Este posibil, în ansamblul Openville Timişoara.

Happy at Work! Happy at Home! Acesta este conceptul pe care îl promovează clădirile de birouri United Business Center (UBC), din proximitatea Iulius Mall Timişoara. Datorită integrării clădirilor în ansamblul multifuncțional Openville, persoanele care lucrează în spaţiile de birouri se bucură de condiţii moderne, dar şi de acces rapid la facilităţile de care au nevoie în timpul şi după orele de la birou, la doar doi paşi distanţă. Această proximitate înseamnă timp economisit, pe care angajaţii îl pot petrece alături de familie sau de prieteni.

Să lucrezi în clădirile UBC presupune acces direct la numeroase servicii, disponibile în acelaşi loc: de la food court şi restaurante, centru de fitness, sute de magazine, hypermarket, cinema multiplex, până la spaţii de relaxare, grădiniţă, curăţătorie, policlinici medicale, servicii publice pentru plata taxelor şi locuri de parcare. În plus, înseamnă promoţii de până la 25% la peste 100 de magazine din Iulius Mall, în baza Cardului Partener, un program dedicat exclusiv angajaţilor UBC.

Proiectul Openville, ce se dezvoltă în inima Timişoarei, va fi un centru urban sustenabil, care va furniza comunităţii locale ceea ce îi lipseşte în prezent: un pol de business, cu şapte clădiri office clasa A; un loc unde să îţi petreci ziua la cumpărături, la peste 450 de magazine, să iei masa la restaurante tematice, să te plimbi printr-un parc imens şi să participi la evenimente culturale.

Cea mai mare pondere din proiect o va avea componenta de birouri, cu o suprafaţă totală de aproximativ 130.000 mp. Din aceasta, 18.000 mp au fost livraţi în luna ianuarie, în clădirea UBC 2, 13.000 mp urmează a fi finalizaţi în curând, în UBC 1, iar alţi 18.000 mp se află în construcţie, în UBC 3.

(844486)