Veoneer Academy

Reactualizat la:
Veoneer Academy
© foto: Veoneer
ADVERTORIAL. Urmează pașii din hartă și descoperă cum poți începe o nouă călătorie în Ținutul Veoneer.

Toamna aceasta, Veoneer dă startul programului de reconversie profesională – Veoneer Academy. Celor care își doresc să se înscrie în acest proiect le vor fi testate cunoștințele tehnice, logice și matematice iar cei care reușesc să treacă de toate provocările vor fi admiși.

Despre Veoneer

Veoneer își propune să fie furnizorul principal pentru sistemele avansate de asistență pentru șoferi (ADAS) și de conducere autonomă, precum și lider de piață pentru produsele electronice de siguranță pentru automobile.

Veoneer proiectează și dezvoltă tehnologii hardware, software și sisteme electronice, iar printre produsele sale se numără produse de siguranță activă, cum ar fi radare pentru automobile, camere cu sisteme de asistare a conducătorului auto, pe timp de zi și pe timp de noapte, sisteme de poziționare, sisteme de siguranță pasivă și sisteme de frânare. Veoneer are 7.600 de angajați în 13 țări.

În România, Veoneer este prezent din 2006 în Timișoara și din 2017 și la Iași. Veoneer Romania este cel mai mare centru R&D Veoneer din lume, în care își desfășoară activitatea peste 900 de ingineri.

foto: Veoneer foto: Veoneer ©

(107782)
Regulament de plasare a anunturilor