Veniti sa invatati limba japoneza. Universitatea Politehnica Timisoara va gazdui o expozitie de chimonouri

De Marcel Hoster
1Comentariu
Veniti sa invatati limba japoneza. Universitatea Politehnica Timisoara va gazdui o expozitie de chimonouri
© Tion: Veniti sa invatati limba japoneza. Universitatea Politehnica Timisoara va gazdui o expozitie de chimonouri
Sunteți interesat de cultura japoneză? Acum puteți învăța limba oficială a țării asiatice într-un curs de specialitate. Dascăl vă va fi un profesor de cel mai înalt nivel, niponolog cu studii la cele mai prestigioase universități americane și japoneze.

La jumătatea lunii sunteți așteptați să vă înscrieți pentru un curs intensiv de limba japoneză, la Universitatea Politehnica Timișoara. Între zilele de 15 noiembrie și 6 decembrie, Biblioteca UPT organizează o nouă sesiune de cursuri de limba japoneză. Acestea vor fi predate de către Camelia Nakagawara, un niponolog cu studii postuniversitare la Universitatea Columbia (Teachers College), New York (MA în predarea limbilor străine) și Universitatea din Chicago (PhD în Limbi și Civilizații Est-Asiatice) și cu peste 20 de ani de experiență de cercetare și predare la nivel universitar atât în Japonia cât și în SUA.

Cursurile costă 90 lei pentru 8 ședințe, fiind gratuite doar pentru studenții și cadrele didactice de la Universitatea Politehnica Timișoara. Acestea se desfășoară în fiecare joi și vineri de la 17:15 la 18:15 (începători) și 18:30 -19:30 (avansați). Locurile sunt limitate, este vorba de 65 pentru externi și 10 pentru UPT (pentru începători), 65 pentru externi și 10 pentru UPT (pentru avansați).

Înscrierile au loc în perioada 8-14 noiembrie, între 12:00 – 18:00 la Biblioteca UPT și se fac în ordinea trimiterii solicitărilor. Mai multe informații referitoare la înscrieri pot fi obținute scriind un mail la mihaela.popescu2@upt.ro; alexandru.halbac@upt.ro.

Tot în cadrul acțiunii, pe 15 noiembrie, ora 15:30, în holul central al Bibliotecii UPT, va fi organizată o inedită expoziție de chimonouri japoneze, intitulată „Poezie în mișcare”. Chimonoul japonez exemplifică tot ce e sublim în cultura Țării Soarelui Răsare. Imaginația, creativitatea și măiestria artiștilor din breslele care colaborează la crearea chimonoului au transformat, în decursul secolelor, mătasea naturală într-un izvor de tehnici vizuale aparent fără sfârșit, pentru a făuri frumuseți unice.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor