Vedeti scolile cu cei mai multi copii in clasa pregatitoare si intai dupa prima zi de inscrieri

De M.S.
Vedeti scolile cu cei mai multi copii in clasa pregatitoare si intai dupa prima zi de inscrieri
Şcoala Generală nr. 19 Avram Iancu din Timişoara este unitatea de învăţământ din judeţ cu cei mai mulţi copii înscrişi în clasa întâi şi în clasa pregătitoare. După prima zi de înscrieri aici s-au ocupat peste jumătate din locurile disponibile.

La Şcoala Generală nr. 19 Avram Iancu din Timişoara,  părinţii s-au grăbit să îşi înscrie copiii încă din prima zi, iar marţi dimineaţa, pe listă se aflau 104 copii şi părinţii continuau să sosească. „Un număr de 125 de copii avem prevăzuţi pentru clasa întâi şi 75 de copii pentru clasa pregătitoare, iar înscrişi 104 sunt  în total. Majoritatea părinţilor se îndreaptă spre metodologia alternativă step by step de care au fost interesaţi şi pe parcusul anului şcolar”, ne-a spus directoarea Şcolii Generale nr. 19 din Timişoara, Dana Vidaicu.

Cea de-a doua unitatea de învăţământ în ceea ce priveşte numărul de copii înscrişi după prima zi este Şcoala Generală nr. 7. Aici s-au înscris 75 de copii pentru cele 150 de locuri prevăzute de unitatea de învăţământ pentru clasa pregătitoare şi clasa întâi. Liceul Teroretic „Nikolaus Lenau” din Timişoara este pe locul trei la înscrieri cu 45 de copii înscrişi pentru cele 200 de locuri.

După prima zi de înscrieri la nivel naţional Timişul se află pe locul 3, cu 642 de copii înscrişi, după Cluj şi Constanţa. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş dau asigurări că la nivelul judeţului vor exista locuri pentru toţi copiii. „Dacă există solicitări ale părinţilor care au domiciului în zona arondată unităţii de învăţământ acest lucru se va face. Unitatea de învăţământ după etapa a patra va solicita în consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar suplimentarea planului de şcolarizare şi cu siguranţă Inspectoratul Şcolar va aviza favorabil această solicitare”, a precizat inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Timiş, Marin Popescu. Prima etapă de înscriere a copiilor pentru şcoala de circumscripţie se încheie în data de 16 martie.

S-a dat startul pentru inscrierea copiilor in clasa pregatitoare si in clasa intai

Lipsa spatiului in scolile din Timisoara, o problema pentru desfasurarea orelor la clasa pregatitoare

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor