USR ii cheama pe timisoreni la dezbaterea candidatilor interni pentru Parlamentul European

USR ii cheama pe timisoreni la dezbaterea candidatilor interni pentru Parlamentul European
© foto: USR Timis
ADVERTORIAL. USR e primul partid din România care organizează alegeri interne libere pentru listele de la europarlamentare. Astfel, toți membrii USR Timiș, dar și orice timișorean interesat sau pur și simplu curios de opiniile, pozițiile și calitățile candidaților la alegerile europarlamentare, este invitat, la finele acestei săptămâni, la dezbaterea dintre aceștia.

Doar cei mai buni dintre cei mai buni vor fi pe listele USR la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc anul viitor. Pentru a se asigura de acest lucru, dar pentru a vă asigura și pe voi, cei care veți vota, un întreg proces transparent va determina cine va reprezenta USR la europarlamentare.

În cadrul acestuia se regăsesc și dezbateri în cele mai mari orașe din țară între cei care vor un loc de europarlamentar USR.

„Încercăm în mod democratic să promovăm meritocrația. Nu există locuri negociate, doar votul direct al tuturor membrilor. Sperăm ca restul partidelor să ne preia exemplul și să arate deschidere către calea moderna de a face politică. Cine îi va convinge pe cei mai mulți dintre membri va ajunge în vârful listei. De aceea organizăm acest eveniment, ca să le permitem membrilor și simpatizanților să-i vadă și să-i audă pe candidați și să intre în dialog direct cu ei”, au anunțat reprezentanții USR Timiș.

Toți timișorenii interesați sunt așteptați sâmbătă, 10 noiembrie 2018, de la ora 13:30 la Hotel Continental (Bulevardul Revoluției din 1989, nr. 2A). Se estimează că dezbaterile vor dura până în jurul orei 18:00.

„Vor fi 21 de candidați prezenți, iar discuțiile vor fi moderate de dl. Octavian Jurma. Mulțumiri speciale consultantului nostru de la Bruxelles, dl. Ioan Bucuraș, care ne-a ghidat spre cele mai importante teme de discuție. Toată lumea este așteptată cu drag, sâmbătă”, au mai precizat cei de la USR.

(134448)