Universitatea de Vest Timisoara isi asteapta viitorii studenti incepand de luni

De Marcel Hoster
2Comentarii
Universitatea de Vest Timisoara isi asteapta viitorii studenti incepand de luni
© Foto: arhivă
Tinerii interesaţi să studieze sunt aşteptaţi de luni la Universitatea de Vest Timişoara. Atunci va începe sesiunea de vară a admiterii, iar opţiunea este una largă: sunt 77 de specializări de licenţă.

Universitatea de Vest din Timișoara demarează de luni, 2 iulie, sesiunea de vară a admiterii 2018. În total sunt oferite 2.072 locuri bugetate și 4.199 în regim cu taxă, pentru cele 77 de specializări de licență.

UVT le propune viitorilor studenţi o abordare mai avangardistă şi adoptă sloganul „Become Your Best!”. Punctul central al întregii activități a UVT este studentul și dezvoltarea lui individuală, păstrând nealterate calitățile și dorințele sale. UVT dorește să transmită faptul că are încredere în potențialul tinerilor și că le oferă acestora întregul suport pentru a deveni cei mai buni.

„UVT oferă competențe care trec dincolo de acumulările din sala de curs și din activitatea de practică, formând caractere, nu doar specialiști într-un domeniu sau altul. Mai mult, studenții noștri pot opta pentru cursuri din cadrul altor facultăți. În acest fel, le oferim mai multe șanse de dezvoltare, pentru a face față rigorilor pieței muncii. Mesajul pe care-l transmitem absolvenților de liceu este să devină cea mai bună variantă a lor, «Become Your Best». Am plecat de la ideea de devenire, de transformare a studentului în cadrul universității noastre, astfel încât la finalul studiilor să poată deveni cea mai bună variantă a sa”, a declarat rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Universitatea de Vest din Timișoara are peste 15.000 de studenți, la 11 facultăți: Facultatea de Arte și Design; Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie; Facultatea de Drept; Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor; Facultatea de Educație Fizică și Sport; Facultatea de Fizică; Facultatea de Litere, Istorie și Teologie; Facultatea de Matematică și Informatică; Facultatea de Muzică și Teatru; Facultatea de Sociologie și Psihologie; Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării.

Admiterea la Universitatea de Vest din Timișoara este programată în perioada 2 iulie-29 iulie 2018, după un calendar care diferă de la o facultate la alta.

Toate detaliile legate de admitere, în funcție de facultatea pentru care candidații optează, pot fi obţinute aici. De asemenea, tinerii interesați pot afla mai multe pe grupul de Facebook creat special în acest sens: Universitatea de Vest din Timisoara – Info Admitere.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor