Un fost profesor de matematica din Timisoara a castigat o pensie in cadrul campaniei BRD Senior

De Marcel Hoster
Un fost profesor de matematica din Timisoara a castigat o pensie in cadrul campaniei BRD Senior
© Un fost profesor de matematica din Timisoara a castigat o pensie in cadrul campaniei BRD Senior
ADVERTORIAL. Octavian Rujan, fost profesor de matematică din Timișoara, a câştigat o pensie de la BRD, în cadrul unei campanii care a premiat cel mai vechi client care îşi primeşte pensia în cont la această bancă. BRD le oferă pensionarilor care aleg, până pe 30 noiembrie, să-şi încaseze pensia într-un cont deschis la BRD, comisioane şi dobânzi preferenţiale la depozite şi credite.


În desfăşurare până la sfârşitul lunii noiembrie, promoţia BRD Senior le oferă pensionarilor care aleg să-şi încaseze pensia în cont deschis, cu card ataşat la BRD, şansa de a câştiga una dintre cele 126 de pensii oferite de bancă.

În promoţie sunt incluse o gamă largă de produse şi servicii dedicate, clienţii beneficiind de comisioane zero la încasarea lunară a pensiei, deschiderea de cont, emiterea şi reînnoirea cardului Maestro, retragerea de numerar de ATM-urile şi POS-urile BRD, interogarea soldului la ATM-urile BRD, plata facturilor prin ATM-uri sau canalele la distanţă sau plăţile către alţi clienţi BRD, tot prin intermediul canalelor bancare la distanţă. De asemenea, clienţii beneficiază de dobânzi preferenţiale atât la creditele de nevoi personale, cât şi la depozitele şi conturile de economii deschise la BRD.

Depozitele la termen le sunt oferite seniorilor la dobânzi speciale, mai mari cu 0,10% decât dobânda standard. De asemenea, contul de economii Atucont în lei beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard.

Creditele de nevoi personale Expresso sunt oferite cu reducere de 10% la dobânda fixă pentru împrumuturile de până la 68.000 de lei, şi de 5% la marja indexabilă pentru creditele în valoare de până la 15.000 de euro.

În timpul acestei promoţii, în toate zonele ţării, BRD îşi premiază cei mai fideli clienţi seniori.

Caravana „BRD Senior” a trecut şi prin Timișoara, urmând să viziteze în perioada următoare şi alte mari oraşe. În oraşul de pe Bega a fost premiat Octavian Rujan, client al Sucursalei Timişoara.

„Dorim să le mulţumim în acest fel clienţilor noştri seniori, să îi recompensăm pentru că ne-au ales şi mai ales, să îi asigurăm că vom face tot posibilul să le oferim mereu servicii bune”, a spus Nicola Carabenciov, director executiv al grupului Timișoara al BRD – Groupe Société Générale.

Extrem de fericit pentru premiul dobândit, Octavian Rujan a spus că cel mai probabil va merge în vacanță cu soția sa, cu banii câștigați.

„Nu am câştigat niciodată vreun premiu. La loto cred că întotdeauna câştigi mai puţin decât investeşti. De aceea sunt cu atât mai fericit. Cu banii câştigaţi cred că voi merge în excursie cu soţia, probabil la băi în Ungaria”, ne-a declarat pensionarul timişorean, fost profesor de matematică la Liceul de Poştă şi Telecomunicaţii din Timişoara.

Pensionarul lucrează cu BRD de 23 de ani, având aici contul deschis încă de la începutul anilor ’90.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. BRD – Groupe Société Générale are 2,2 milioane de clienţi şi operează o reţea de 845 de unităţi. BRD ocupa o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor având 2,2 milioane de carduri emise şi o reţea de acceptare de peste 26.000 POS-uri şi 1.500 ATM-uri. Cu operaţiuni de factoring de 960 milioane de euro în 2014, BRD este liderul pieţei de factoring din România. Activele totale ale băncii erau, la sfârşitul lunii iunie 2015, de 47,1 miliarde de lei RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi cheie: retail banking în Franţa; retail banking internaţional, servicii financiare şi asigurări; corporate & investment banking, private banking, administrare de active şi servicii pentru investitori.