Ultramarin lanseaza o noua invitatie, de aceasta data la Budapesta

Ultramarin lanseaza o noua invitatie, de aceasta data la Budapesta
ADVERTORIAL. Budapesta, splendida capitală a Ungariei și unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, este următoarea destinație de weekend pe care Ultramarin vă propune să o faceți începând din 11 noiembrie. Vor fi două zile pline de activități diverse, timp în care veți vedea cele mai frumoase obiective din acest măreț oraș ce se întinde de-o parte și de alta a fluviului albastru, Dunărea, însoțiți un ghid care vă va da toate informațiile dorite.

O minunată excursie de toamnă târzie, în care vom călători cu autocar modern, gata să începem o experiență de neuitat. Budapesta, oraș înscris de UNESCO în Patrimoniul Lumii, se remarcă prin impozante și elegante clădiri demne de o capitală istorică, în care vechiul și noul se îmbină armonios, și prin peisaje extraordinare. Un oraș cu totul aparte, pe care Ultramarin nu putea să îl omită din lista sa de propuneri.

Împreună ne vom începe excursia în Pesta, parte a orașului care găzduiește importante obiective turistice. Și vorbim aici despre Parcul Orășenesc, Parcul Eroilor cu Monumentul Mileniului, Muzeul de Arte Frumoase, Castelul Huniazilor, Parcul de Distracții, Grădina Zoologică și, nu în ultimul rând, Basilica Sf. Ștefan.

O excursie la Budapesta nu este completă dacă nu mergem și în croazieră pe Dunăre pentru a admira, de-o parte și de alta a Dunării, Pesta și Buda, fiecare cu specificul său. Pesta, pe malul stâng, se mândrește cu impozante clădiri istorice, între care strălucește o construcție impresionantă în stil neogotic, Parlamentul, o bijuterie arhitectonică, adevărată emblemă a orașului. Pe malul drept vom admira Buda, cu zona sa mai deluroasă și construcțiile din Cartierul Cetății și grandiosul Palat Regal. Nu vom încheia ziua înainte de a admira Budapesta noaptea, splendid luminată, din cel mai înalt punct, Citadela, de unde panorama este cu totul deosebită.

În a doua zi a excursiei noastre vă propunem să nu ratați vizita în Szentendre, așa-numitul Oraș al Artiștilor, aflat pe malul Dunării, nu departe de Budapesta. Un orășel cochet, cu aer mediteraneean, cu străduțe pietruite care urcă și coboară, conducându-vă la clădiri frumoase și multe muzee și galerii de artă care vă vor ispiti cu lucrările pe care le prezintă.

Ne vom continua vizita în Buda, unde vom admira împreună Biserica Mathias Rex, Bastionul Pescarilor, statuia lui Ștefan I. Vom încheia astfel o excursie pe care cu siguranță nu o veți uita!

Vă așteptăm la Ultramarin pentru înscriere și mai multe detalii.
Timisoara, Str. N. Paulescu, nr. 2,
Tel/Fax 004 0256-499706, 274828; 0356 101314
Tel/0736405019

http://rezervari.ultramarintm.ro/home/

(862393)

Foto: Ultramarin