Ultimele săptămâni în care să achiziționezi la preț de lansare un apartament în XCity Towers – primul cartier de turnuri rezidențiale din Timișoara

Reactualizat la:
Ultimele săptămâni în care să achiziționezi la preț de lansare un apartament în XCity Towers – primul cartier de turnuri rezidențiale din Timișoara
© foto: XCity Towers
Dezvoltatorul XCity Towers, primul cartier de turnuri rezidențiale din Timișoara, anunță că perioada destinată prețurilor de lansare se va încheia peste câteva săptămâni. După, XCity Towers își va alinia oferta de apartamente la prețurile practicate pe piața timișoreană. Detalii pot fi găsite pe www.xcitytowers.ro.

Prețurile apartamentelor din Timișoara au crescut, în medie, în ultimele 12 luni cu 5%, Timișoara consolidându-și poziția de al treilea cel mai scump oraș al țării. Totuși, cel mai nou ansamblu rezidențial din oraș a practicat pentru primele luni de la lansare prețuri de lansare, oferind timișorenilor interesați șansa de a achiziționa un apartament modern, bine poziționat la un preț extrem de atractiv. Prețurile pornesc de la 51.313 euro + TVA pentru unitățile studio, 61.067 euro + TVA pentru apartamentele cu două camere, respectiv 78.771 + TVA pentru trei camere. Aceasta ofertă mai e valabilă timp de câteva săptămâni.

De altfel, aproape 20% din apartamentele disponibile în Tower 1 au fost deja rezervate.

Un ansamblu rezidențial unic în Timișoara

XCity Towers este construit la intersecția dintre cartierele Bucovinei și Torontalului, într-una din cele mai dinamice zone ale orașului, aflată într-o dezvoltare accelerată și în plin proces de modernizare. Clădirile moderne care se construiesc aici vor fi deservite de parcuri și zone verzi și numeroase servicii la standarde internaționale. Locuitorii se vor bucura de mult spațiu, de liniște și intimitate.

Prima clădire, Tower 1, totalizează 135 de apartamente, 114 parcări exterioare și 51 de parcări acoperite, dar și o suprafață de 542 mp destinată spațiilor comerciale și de birouri. Mixul de apartamente este ideal – 30 de apartamente tip studio, 75 de apartamente cu două camere, 30 de apartamente cu 3 camere și 4 spații comerciale. În total, 9 tipologii de apartamente răspund diferitelor criterii ale cumpărătorilor.

Noutățile nu se opresc aici – conceptul de locuire propus de XCity Towers se bazează pe inovație adusă în beneficiul viitorilor locatari. Sunt îmbinate elemente arhitecturale, tehnologie, dotări și funcțiuni ale zonei care să aducă valoarea adăugată rezidenților și să crească sentimentul de intimitate, confort și siguranță. Apartamentele sunt despărțite de ziduri duble, balcoanele sunt de tip logie, iar apartamentele vor fi echipate cu tehnologie smart ceea ce va permite controlul interfonului și al parametrilor ambientali direct de pe telefonul mobil sau tabletă.

Pentru detalii suplimentare, echipa XCity poate fi contactată la 0735 203 203 sau 0736 204 204, precum și prin email la contact@xcitytowers.ro sau direct de pe site-ul www.xcitytowers.ro.

XCity Towers este un concept propus de Wallberg, un dezvoltator recunoscut la nivel național, fiind recent nominalizat pentru Dezvoltatorul Rezidențial al anului 2018 în cadrul prestigioasei gale CIJ Awards 2018, respectiv Proiectul de Lux al Anului 2018 pentru proiectul premium Arad Plaza, situat în centrul Aradului și finalizat în 2018. Wallberg are o experiență de 15 ani pe piața imobiliară, cu proiecte în Arad, Brașov, Cluj și Timișoara și peste 1000 de apartamente finalizate.

(154589)
Regulament de plasare a anunturilor