Ultimele apartamente disponibile in ISHO Riverside A

Reactualizat la:
Ultimele apartamente disponibile in ISHO Riverside A
© foto: Take Project
ADVERTORIAL. Mai sunt doar cateva apartamente disponibile în cladirea Riverside A, situate pe malul Begai, in inima verde a Timisoarei, in cartierul ISHO. Cladirea este recunoscuta in toata tara pentru noul concept de locuire urbana propus, caracterizat printr-un confort deosebit, o localizare de exceptie, acces la facilitati unice. Informatii la zi despre disponibilitati pot fi obtinute prin telefon la 0371 33 63 63 sau prin email la living@isho.ro.

O cladire unica in Timisoara cu piscina interioara si gym si propria terasa rooftop

Cladirea Riverside A este unica in Timisoara, locatarii acesteia fiind singurii din oras care pot beneficia de un gym pe doua etaje, complet echipat, dar si de o piscina interioara, in cladirea in care locuiesc. De asemenea, ei vor avea acces la o terasa de circa 300 mp situata la etajul 5, un rooftop cu o vedere spectaculoasa si un mic parc la inaltime, accesibil exclusiv locatarilor. Un spatiu comun privat dedicat evenimentelor completeaza facilitatile ISHO Riverside A si o recomanda pentru stilul de locuire complet diferit fata de tot ce exista la ora actuala in Timisoara. De altfel, unul din atuurile conceptului propus de ISHO este imbinarea intimitatii pe care o da o casa cu proximitatea fata de tot ceea ce conteaza pentru ei pe care o ofera ISHO.

Un cartier pietonal unde ai totul la indemana

Parterul cladirii va avea o zona comerciala generoasa care va completa facilitatile gandite deja in cartierul ISHO – restaurante de top, cafenele cu design de ultima generatie, facilitati sportive, magazine de proximitate si foarte mult spatiu degajat pentru relaxare in aer liber. ISHO favorizeaza un stil de viata contemporan, cu spatii ample alocate spatiilor verzi si pistelor de biciclete, care completeaza facilitatile deja existente pe malurile Begai. De altfel, ISHO este singurul cartier pietonal din Timisoara, toate locurile de parcare sunt in subteran, acolo vor fi amplasate si rasteluri pentru biciclete. ISHO este o prelungire fireasca a principalei zone verzi din centrul orasului, un cartier sanatos care completeaza veriga lipsa intre Piata Unirii si atmosfera cosmopolita care o caracterizeaza si farmecul Pietei Traian.

Solutii inovative de ultima generatie pentru costuri de intretinere reduse

Apartamentele din ISHO Riverside A integreaza numeroase solutii de ultima generatie care reduc substantial costurile de intretinere si ofera un climat sanatos: sistemul de incalzire in pardoseala cu eficienta energetica ridicata, sistemul de izolatie exterioara, ferestrele de aluminiu cu geam termoizolant pentru un plus de confort termic si fonic, precum si o durabilitate sporita. Suprafetele vitrate mari, confera cladirii un aspect exterior modern, limitand totodata nevoia de iluminat artificial.

Materiale de cea mai inalta calitate

Dezvoltatorul ISHO a acordat o atentie deosebita selectarii furnizorilor materialelor de finisaje. Parchetul, din lemn triplustratificat provine de la Haro, producator german cu traditie in productia si montajul parchetului. Placile ceramice de la Ragno – Marazzi, portelanate, rectificate sunt de calitate superioara si vin intr-o gama variata de texturi si culori. Obiectele sanitare vor completa ambientul apartamentelor cu un design contemporan. Usile de acces in apartamente si cele interioare sunt produse de Prum, in Germania.

Ultimele apartamente disponibile pot fi vizualizate pe www.isho.ro. Pentru informatii suplimentare, contactati echipa de consultanti ISHO la 0371 33 63 63 sau prin email la living@isho.ro

Cel mai dorit cartier din oras

ISHO este primul cartier complet, multifunctional construit în ultimii douăzeci de ani in zona de vest a tarii. Dincolo de apartamente si birouri de generatie noua, ISHO va oferi un centru de conferinte dar si un spatiu de co-work de tip hub. Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include un gym, spa, piscina dar si un parc de peste 7.500 mp, cu pista de alergat. ISHO va prevedea amenajarea unor locuri de joaca, va fi deservit de un after-school, dar si de mai multe scoli si gradinite bine cotate, aflate in proximitate. Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, banci si alte functiuni comerciale complementare. Nu in ultimul rand, zona pietonala a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase si alte spatii de socializare si relaxare.

ISHO va reda orasului, probabil, cea mai buna zona a sa, devenind un reper al Timisoarei de maine. Premiile deja obtinute confirma dezvoltarea unui concept modern si dorit, atat in ceea ce priveste componenta rezidentiala cat si cea a spatiilor de birouri.

(833436)
Regulament de plasare a anunturilor