Ultimele apartamente disponibile in ansamblul Geneva Residence

Ultimele apartamente disponibile in ansamblul Geneva Residence
© foto: Geneva Residence
ADVERTORIAL. Aflate în curs de finisare, ultimele apartamente din ansamblul Geneva Residence, realizat sub inspirația conceptelor elvețiene de arhitectură și design, își așteaptă viitorii proprietari. Cele două clădiri ale acestuia, se bucură de acces facil de pe Calea Martirilor, fiind amplasate într-o zonă liniștită, departe de agitația obositoare a metropolei. Mai multe detalii sunt disponibile pe site – www.genevaresidence.ro și prin telefon, la 0799 099665.

Căutările actuale se concentrează pe imobile nou construite, ultra-moderne, adaptate nevoilor prezentului. În acest concept se regăsesc apartamentele noi a căror compartimentare este făcută în spiritul stilului de viață actual, activ și orientat atât spre nevoia de confort, cât și pe cea socială.

Ansamblul Geneva Residence îndeplinește aceste condiții pe lângă care mai oferă și alte beneficii. Cele două imobile pun la dispoziție apartamente open-space luminoase, cu ferestre mari și design interior rezistent la uzură și ușor de întreținut. Sunt prevăzute cu încălzire prin pardoseală și izolație termică menită să asigure confortul maxim locatarilor săi chiar și în sezonul rece. Spre deosebire de sistemul clasic de încălzire, cel utilizat aici este unul ce se poate adapta la maxim, deoarece centrala termică permite setarea a trei temperaturi diferite simultan, spre satisfacerea diferitelor preferințe.

Spațiile vitrate extinse, de la pardoseală și până la tavan le permit locatarilor să se bucure de lumină naturală cât mai mult timp. Dezvoltatorul a optat pentru ferestre Mondo Style, realizate din sticlă specială ce colectează lumina solară și o difuzează în interiorul încăperilor. Finisajele sunt, de asemenea, de calitate superioară: gresie și faianță marca Piastrelle și parchet Swiss Krono. Cei cu gusturi deosebite trebuie să știe că au posibilitatea de a-și personaliza viitoarea locuință alegând modelele și culorile gresiei, faianței și parchetului.

Cei care adoră prospețimea și răcoarea dimineților se pot bucura de savoarea cafelei pe balconul apartamentului sau chiar pe terasa penthouse-ului, odihnindu-și privirea pe albastrul cerului sau stând în compania cuiva drag. Spre bucuria celor care sunt în căutarea unui penthouse, în corpul A al ansamblului rezidențial Geneva Residence, ambele sunt încă libere. Confortul lor este cel maxim pe care și-l poate dori o familie, având un spațiu de depozitare generos. De altfel, toate apartamentele dețin un spațiu de depozitare bine definit, iar pentru biciclete, cărucioare și altfel de obiecte pe care locatarii nu le doresc în incinta apartamentelor, există boxele de la parter, unde vor putea fi păstrate în siguranță.

Dacă grija parcării este un motiv de îngrijorare oriunde în oraș, la Geneva Residence acest lucru nu mai este un stres, pentru că fiecărui apartament îi corespunde un spațiu special destinat pentru asta, fără vreun cost suplimentar. În plus, accesul la imobil este facil, direct de pe Calea Martirilor, una din arterele principale ale orașului.

Toți cei interesați de achiziționarea de apartamente noi în ansamblul Geneva Residence trebuie să se grăbească. Primul imobil construit este ocupat în totalitate, în timp ce în cel de-al doilea s-au făcut deja achiziții și rezervări. Responsabilul de vânzări este disponibil la numărul de telefon 0799 099665, unde poate fi contactat pentru orice informație sau pentru programarea vizionării apartamentelor disponibile.

(926546)