Tu unde visezi sa locuiesti? Vivalia dezvolta apartamente SMART, eco friendly si eficiente energetic, in centrul Timisoarei!

Tu unde visezi sa locuiesti? Vivalia dezvolta apartamente SMART, eco friendly si eficiente energetic, in centrul Timisoarei!
© Tu unde visezi să locuiești? Vivalia dezvoltă apartamente SMART, eco friendly și eficiente energetic, în centrul Timișoarei!
ADVERTORIAL. În condițiile unei piețe rezidențiale care evoluează tot mai mult, fiind formată din clienți educați și atenți la detalii, Vivalia, unul dintre principalii dezvoltatori rezidențiali din Timișoara construiește apartamente SMART, finisate la cheie și eco friendly.

Proiectul pe care îl dezvoltă în prezent este Vivalia Grand, mai mult decât un ansamblu rezidențial, un concept realizat cu o mare atenție la finisaje, calitate și cu accent pe un parc central, de peste 1.100 mp, special amenajat pentru plimbări, socializare, aparate de fitness în aer liber, loc de joacă pentru copii.

Apartamente personalizate. Construcție de ultimă generație care reduce costurile de întreținere.

Vivalia Grand oferă clienților posibilitatea de a-și amenaja apartamentele la cheie, în funcție de trei stiluri diferite: scandinav, contemporan sau clasic, toate trei realizate de către un studio de design interior norvegian. Gresia, faianța și parchetul sunt alese din colecții de top, import Italia, Spania și Austria, încălzire în pardoseală Rehau, geamuri tripan termoizolante, izolație termică și fonică în conformitate cu noile reglementări internaționale.

inserare-poza-articol1

”Apartamentele Vivalia Grand sunt construcții premium, eficiente din punct de vedere energetic. Principiul nostru este acela de a livra apartamente ce reduc foarte mult costurile de întreținere și acest lucru se datorează materialelor și soluțiilor de ultimă generație pe care le folosim în etapele de construcție și finisare, aspect care a fost demonstrat de către celelalte ansambluri pe care le-am dezvoltat în Timișoara”, spune Dragoș Pop, manager marketing vânzări.

inserare-poza-articol2

Cauți un apartament pentru investiție? La câteva minute de Vivalia Grand se află zona de business Open Ville, un pol esențial al segmentului corporate timișorean.

Localizat la 5 minute de cel mai important pol de business și shopping din Timișoara, Openville/Iulius Mall, Vivalia Grand oferă un avantaj fantastic pentru investitori și are un potențialul sporit de închiriere al apartamentelor. Chiriile în această zonă pornesc de la cel puțin 300 €/lună, ajungând până la 600 €/ 700 €, astfel orice modalitate de plată poate fi susținută ușor de către client, spun consilierii de vânzări Vivalia.

inserare-poza-articol4

”La Vivalia, prețul apartamentelor începe de la 56.742 € (tva inclus), iar modalitățile de plată sunt diverse și flexibile. Biroul nostru de vânzări este localizat pe strada Zimbrului, nr. 8, iar consilierii noștri de vânzări vă oferă consultanță de specialitate în alegerea apartamentului dorit” – Dragoș Pop, manager marketing vânzări.

inserare-poza-articol5

Apartamentele din Vivalia Grand V4 sunt disponibile acum și vă puteți muta imediat.

Pentru detalii și rezervări contactați unul dintre referenți de vânzări:
+40 731.331.697 / +40 730.022.941 / +40 731.444.111
www.vivalia.ro

(985701)
Regulament de plasare a anunturilor