Trap and Magic

Reactualizat la:
Trap and Magic
Nu vă spunem multe vorbe, vă spunem doar că va fi un concert incendiar!

Pentru prima dată în România, băieții din Golden Boy Society, Lino Golden și Rashid, împreună cu cel mai titrat magician, Lorenzo-Cristian, vă vor face să “dispăreți în noapte ca pantera”!!! O să se lase cu hituri muzicale și efecte magice inexplicabile!

Bă′, ești nebun? Știm de ce suntem în stare! Hai și tu să vezi!

Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Fane Spoitoru feat Keed”, „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, „N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) și multe altele.

„Panamera” a devenit un adevărat fenomen trap în muzica românească, atingând deja peste 35 milioane de vizualizări pe YouTube și fiind prezentă în playlist-ul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară.

În 2014 a început practic colaborarea dintre Rashid și Golden Boy Society cu un prim single, “Domnișoara”, alături de Gabriel Cotabiță. Cumva firesc, în vara aceluiași an, Rashid lansează alături de Alex Velea și Cabron piesa “Alerg”, o piesă cu un mesaj pozitiv, motivațională și general valabilă. Tot în 2014, în preajma alegerilor electorale apare și piesa “Lefter Popescu”, o piesă cu puternic mesaj social, menită să trezească conștiința românilor din amorțire.

Primăvara lui 2015 ne aduce o nouă colaborare a lui Rashid alături de Criss Blaziny, “Regina balului”, ieșită sub egida Golden Boy Society.

Iluzionistul Lorenzo-Cristian, este cel mai titrat magician roman, are 4 spectacole mari de teatru, este renumit pentru faptul că realizează show-uri personalizate. A obținut de două ori locul 2 la Olimpiada Europeană de iluzionism.

Anas este la început de carieră, cântă R&B și trap și lucrează din greu pentru visul lui.

Spectacolul are loc în data de 28 noiembrie, la Filarmonica Bantul, începând cu ora 19.00.

Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoțite de un adult posesor de bilet valabil.

Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău.

Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne: 0720.499.570
Regulament de plasare a anunturilor