Toyota Corolla – Masina numarul 1 in lume

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Toyota Corolla – Masina numarul 1 in lume
ADVERTORIAL. Toyota Corolla este cel mai bine vândut model auto al tuturor timpurilor! De-a lungul unei istorii de 47 de ani, prima generație fiind lansată în anul 1966, Toyota Corolla a fost alegerea a peste 40 de milioane de clienți. Ce-a de a 11-a generație a Toyota Corolla a fost lansată în anul 2013, fiind fabricată în 16 locații din întreaga lume și distribuită în peste 150 de țări.


Cu fiecare generație nou apărută, Corolla a inovat, adoptând concepte și tehnologii noi, acest lucru contribuind din plin la succesul modelului. Cel mai mare factor de succes a fost și rămâne însă modul în care Toyota înțelege să incorporeze în procesul de dezvoltare a modelului grija față de client, dorințele acestuia și părerile utilizatorilor. Toți acești factori se suprapun filozofiei Toyota de a păstra în ADN-ul fiecărui model atuurile calității superioare, ale fiabilității și durabilității, reușind astfel să vină în întâmpinarea nevoilor și să depășească așteptările clienților săi.

Actuala generație Toyota Corolla se înscrie în această linie de dezvoltare, moștenind 47 de ani de inovație și răspunzând celor mai înalte exigențe printr-un design extraordinar, atât la interior cât și la exterior, mai mult spațiu și confort, un nivel redus de consum de combustibil, o dinamică a condusului net îmbunătățită și dotări de siguranță de neegalat.

Din punct de vedera al designului, Toyota Corolla este cu adevărat revoluționară, îmbinând aspectul frontal de tip Keen Look cu elemente de decor sofisticate într-un melanj avangardist și extrem de elegant în același timp. Fiecare detaliu asigură practicalitate și funcționalitate, dar și un plus de frumusețe, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Confortul Toyota Corolla nu este legat numai de spațiu, ci și de capacitatea de antifonare a habitaclului, ce o transformă în leader de clasă din acest punct de vedere.

Echipamentele destinate siguranței active și pasive îi conferă acestui model 5 stele la testele EuroNCAP. Modelul este dotat cu 9 airbaguri SRS, sisteme de frânare de cea mai înaltă calitate, control al tracțiunii și al stabilității de ultima generație.

Toate cele 11 generații Corolla fac din acest model emblema mărcii Toyota, pariul acestui brand cu calitatea, fiabilitatea și durabilitatea combinate într-un design de excepție.

 

Toyota Timisoara

Calea Lugojului, nr. 88,

307200, Ghiroda, judet Timis

Tel/Fax: 0256.208.042/272.781
Regulament de plasare a anunturilor