Toyota Avensis in Romania – un standard de exceptie pentru segmentul din care face parte

Toyota Avensis in Romania – un standard de exceptie pentru segmentul din care face parte
ADVERTORIAL. • Având cele mai avansate sisteme de siguranță, Toyota Avensis vine, în premieră, în dotare cu Toyota Safety Sense, obținând calificativul de 5 stele Euro NCAP • Design exterior dinamic, elegant, creat pentru a se remarca în mulțime • Interior sofisticat, confortabil și cu spații de depozitare generoase adaptate atât pentru lungi deplasări de business, cât și pentru o excursie în familie • Dotări de excepție care intră de acum în standard • Gamă extinsă de sisteme de propulsie, consum redus de combustibil și emisii de noxe scăzute • Tehnologii multimedia simple, intuitive și cu utilizare facilă

Prin Toyota Avensis producătorul și-a propus să redefinească standardul segmentului din care face parte. Toyota Avensis, beneficiază de cele mai avansate sisteme de siguranță, componente ale pachetului Toyota Safety Sense:

• Sistem de siguranță Pre-Impact: avansatul sistem utilizează un radar laser și o camera video pentru scanarea căii de rulare, în vederea depistării altor vehicule sau obstacole. În cazul în care este detectat riscul unei coliziuni, șoferul va fi alertat prin semnale auditive și optice. Apoi, dacă este necesar, sistemul va acționa automat frânele pentru a evita coliziunea sau pentru a reduce severitatea acesteia.

• Sistem de avertizare la părăsirea benzii: utilizând o cameră video pentru detecția marcajelor rutiere de pe calea de rulare, sistemul va alerta șoferul prin semnale auditive și optice în cazul în care mașina iese de pe banda de rulare fără ca semnalizatorul să fi fost acționat – evitând riscul producerii unei coliziuni.

• Sistem comutare automată între faza lungă și faza scurtă: oferind o bună iluminare a drumului fără a orbi participanții la trafic, o cameră video detectează farurile vehiculelor ce vin din sens opus și luminile de poziție ale vehiculelor din față, comutând automat între lumina de drum și cea de întâlnire;

• Sistem de asistență pentru marcaje rutiere: recunoscând indicatoarele rutiere de avertizare precum limitările de viteză sau interzicerea depășirii, sistemul de asistență pentru marcaje rutiere va afișa pe noul ecran color TFT, în câmpul vizual al șoferului, cele mai importante indicatoare rutiere.

Toyota Avensis vine echipat cu un design atractiv, stil dinamic și încredere fără compromisuri. De la farurile LED, la forma stopurilor stilizate în formă de V – design-ul Toyota Avensis este plin de agilitate SI se integrează perfect în viața ta de zi cu zi. Proiectat ergonomic, interiorul este unul extrem de spațios, oferind un spațiu extrem de generos și pasagerilor din spate. Habitaclul cu finisaje meticulos realizate este primitor și impresionează prin calitatea materialelor.

Toyota Avensis este disponibil în România în 4 niveluri de echipare – Comfort (varianta standard de echipare), Executive, Elegance si Luxury.

Toyota pune un accent deosebit pe siguranța pasagerilor și a pietonilor și de aceea, chiar în echiparea standard, noul model conține sistemul de siguranță activă Pre-Crash, ce include sistemul Pre-Impact, asistență la frânare și frânare de urgență autonomă (AEB). De asemenea, varianta Comfort include sistemele de anti-blocare a roţilor la frânare (ABS) cu sistem de distribuţie electronică a forţei de frânare (EBD), de asistenţă la frânare (BA), de control al stabilităţii plus (VSC+), de control al tracţiunii (TRC), de asistenţă la pornirea în rampă (HAC) şi funcţie de semnalizare a frânării de urgenţă.

Alte dotari cu care mai poate fi echipată mașina: sistem multimedia Toyota Touch cu sistem inteligent de acces și control al funcțiilor on-board, cu ecran tactil 8” color, cameră video marșarier, sistem de siguranță Toyota Safety Sense, proiectoare pentru ceață, scaun șofer cu suport lombar electric, Cruise Control cu limitator de viteză, tapițerie piele cu inserturi Alcantara, faruri de ceață cu funcție de urmărire a traseului, geamuri fumurii (spate), dar și sistemul de pornire fără cheie – Smart Entry & Push Start, sistem audio cu 10 difuzoare, tapițerie piele, faruri LED autoadaptive, sistem de spălare pentru faruri, jante aliaj 18”, scaune șofer & pasager reglabile electric pe 8 direcții, dar și sistemul Toyota Touch 2 with Go Plus care include funcțiile de comandă vocală, pentru minimalizarea gradului de distragere a atenției și Map Care, pentru ca dumneavoastră să fiți mereu pe drumul cel bun.

În ceea ce privește motorizările, Toyota Avensis este disponibil cu 3 motorizări pe benzină și 2 motorizări diesel:

Pentru mai multe detalii, contactați reprezentanta Toyota în Timișoara:

Toyota Timișoara
Calea Lugojului, nr. 88, Ghiroda, Timiș
Tel: 0256.208.042
Email: vanzari@timisoara.toyota.ro
www.timisoara.toyota.ro
Regulament de plasare a anunturilor