Topul liceelor din Timis, dupa media de admitere. La Loga, la Matematica-Informatica, ultima nota cu care s-a intrat: 9.50

De Adrian Panduru
8Comentarii
Topul liceelor din Timis, dupa media de admitere. La Loga, la Matematica-Informatica, ultima nota cu care s-a intrat: 9.50
Elevii din Timiș care au dat admiterea „au tras” să intre la un liceu cât mai bun, atât la Evaluarea Națională, cât și de-a lungul anilor, pentru note mari. Miercuri au fost afișate rezultatele primei repartizări computerizate la liceele din Timiș. Peste 3.500 de elevi și-au găsit deja locul la unitățile școlare liceale. Vă prezentăm topul liceelor din Timiș, în funcție de ultima medie de admitere, așa cum a fost făcut public de Ministerul Educației.

În Timiș, cea mai mare medie cu care s-a intrat la liceu a fost 10, iar cea mai mică… 2,10. Cele mai căutate specializări de către elevii care au absolvit clasa a 8-a au fost Matematică-Informatică și Științe ale Naturii.

Conform datelor oficiale ale Ministerului Educației, într-o statistică realizată după ultima medie cu care s-a intrat la liceele din Timiș, pe primul loc se află Colegiul Național “C. D. Loga”, specializarea Matematică-Informatică – ultima medie de admitere fiind 9,50. Pe locul doi se află același Colegiu Național “C. D. Loga”, dar altă specializare – Științe ale Naturii – ultima medie cu care s-a intrat fiind 9,39.

Pe locul trei se află Liceul Teoretic “Grigore Moisil”, specializarea Matematică-Informatică, ultima medie cu care s-a intrat fiind 9,34. Pe patru vine Liceul Pedagogic “Carmen Sylva”, specializarea Matematică-Informatică, ultima medie fiind 9,28. Pe cinci este tot Liceul Pedagogic “Carmen Sylva”, specializarea Științe ale Naturii – 9,25. Colegiul Național Bănățean vine pe locul șase, specializarea Matematică-Informatică – ultima medie 9,22. Pe șapte este clasat Colegiul Național Bănățean, specializarea Științe ale Naturii – 9,14. Pe opt revine Colegiul Național “C. D. Loga”, specializarea Științe Sociale – 9,05. Colegiul Național “Ana Aslan” este pe locul 9, cu specializarea Matematică-Informatică – 9,04. Liceul Teoretic “Nikolaus Lenau”, Teoretic real, este pe 10, cu specializarea Germană, ultima medie fiind 8,91.

Pe locul 111 (primul de la coadă) se află Liceul Alexandru Mocioni din Ciacova, unde s-a intrat cu media 2,10 la… Matematică-Informatică.

Vă prezentăm topul oficial după ultima medie de admitere la specializările de la liceele din Timiș, așa cum a fost el prezentat de Ministerul Educației:

 8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor