Topul final al liceelor din Timis in urma promovarii Bacalaureatului

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Topul final al liceelor din Timis in urma promovarii Bacalaureatului
© TION: Topul final al liceelor din Timis in urma promovarii Bacalaureatului
În judeţul Timiş s-au rezolvat şi contestaţiile şi s-a realizat un top final al liceelor în urma promovării Bacalaureatului. În acest top trebuie ţinut cont şi de faptul că la Liceul Traian Vuia din Făget au fost eliminaţi din examen 94 de elevi din cauza faptului că au copiat.

Pe primul loc al topului promovării la Bacalaureat în Timiş rămâne Liceul Grigore Moisil, cu un procent de 99,32 la sută, procent neschimbat faţă de cel dinainte de contestaţii. Pe locul doi, Colegiul Naţional CD Loga, cu un procent de promovare de 97,95 la sută, acelaşi cu cel dinainte de contestaţii. Locul trei este ocupat de Colegiul Naţional Bănăţean – 97,76 la sută, acelaşi cu cel dinainte de contestaţii. În continuare se situează Liceul Teoretic Nikolaus Lenau (93,33%) şi Liceul Teoretic William Shakespeare Timișoara (92,06%).

În topul negativ, pe locul I de la coadă (locul 58) se situează acelaşi Liceu Tehnologic Agricol Orțișoara cu zero la sută, urmat de Colegiul Tehnic Leonida (5,88%), Liceul Tehnologic Biled (9,09%), Colegiul Tehnic de Vest – 13, 79. Aici a crescut procentul de promovare al elevilor după contestaţii, înainte de acestea liceul având o rată de promovare de 10,34%. Liceul Tehnologic Cristofor Nako din Sânnicolau Mare rămâne constant, pe locul cinci de la coadă, cu 15% rată de promovare la BAC.

Liceul Traian Vuia din Făget, unde au fost eliminaţi 94 de elevi din examen, după ce s-a contstat că au copiat, se situează pe locul 46, cu un procent de promovare de 30,36 la sută. Trebuie menţionat că din cei 94 de candidați eliminați ca urmare a măsurilor luate de Comisia din Centrul de Examen de la Făget, 49 au fost admiși inițial, diferența până la 94 fiind respinși și înainte de eliminare. La Liceul „Traian Vuia” din oraşul Făget au susţinut bacalaureatul 176 de absolvenţi de liceu. Dintre aceştia, 96 au promovat examenul înainte de contestaţii. Acum, numărul acestora a scăzut cu 49.

Alte articole pe aceeași temă:

Promovabilitatea la BAC – Topul liceelor din Timis! Moisil – pe primul loc. Liceul Agricol Ortisoara – niciun promovat

Peste 90 de elevi eliminati la BAC, in Faget! Frauda de la Liceul Traian Vuia a scazut procentul de promovare al Timisului

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor