Titularizare 2018: peste 1.000 de profesori din Timis, in examen

De Adrian Panduru
Titularizare 2018: peste 1.000 de profesori din Timis, in examen
© Tion: Titularizare 2018: peste 1.000 de profesori din Timis, in examen
Elevii au terminat cu emoțiile și examenele pentru această perioadă. Încep profesorii… Cadrele didactice dau Titularizarea. Proba scrisă a concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2018, se desfășoară miercuri, 11 iulie.

În județul Timiș s-au înscris la concurs 1.029 candidați pentru 56 de discipline.

Proba scrisă a concursului se va desfășura în trei centre de concurs:

– Centrul 1, organizat la Liceul cu Program Sportiv „Banatul” Timișoara – la care sunt arondate 18 discipline cu 355 candidați,

– Centrul 2, organizat la Colegiul Tehnic „Henri Coanda” Timișoara – la care sunt arondate 28 de discipline cu 339 candidați,

– Centrul 3, organizat la Școala Gimnazială Nr. 30 Timișoara, – la care sunt arondate 10 discipline cu 335 candidați.

Aici puteți vedea lista posturilor pentru concurs din Timiș pentru perioadă nedeterminată.

Pentru susținerea acestei probe s-au înscris 31.052 de candidați la nivel național, număr în creștere comparativ cu anul trecut (27.551 de candidaţi).

La nivel naţional sunt disponibile 4.502 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, 3.354 de posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban şi 1.148 în mediul rural.

Lucrările scrise vor fi evaluate în 11 centre organizate la nivel naţional.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afişate în data de 17 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 18 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior în data de 24 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie.

În data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obținut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor