Timisoara Business Days a debutat miercuri cu sala plina

De M. Hoster
Timisoara Business Days a debutat miercuri cu sala plina
© TION - Timisoara Business Days a debutat miercuri cu sala plina
Câteva sute de oameni de afaceri s-au reunit la Timişoara în cadrul unei noi ediţii a unuia dintre cele mai importante evenimente economice organizate în zona de vest a României. Miercuri şi joi, la Expovest – Complex Senator, are loc o nouă ediţie a Timişoara Business Days.


Seria evenimentelor organizate sub brandul Business Days în mai multe oraşe ale României a debutat în acest an la Timişoara în prezenţa unei săli pline. La Expovest – Complex Senator au loc două zile de discuţii intense între afacerişti, conferinţe pe teme diverse, toate pline de ceea ce sunt speech-urile motivaţionale, de poveşti de succes ale oamenilor de afaceri care s-au realizat în viaţă.

În moderarea cunoscutei Mihaela Tatu şi a lui Călin Iepure, s-a discutat în cadrul a două conferinţe despre „Inovaţie ca driver al creşterii economice”, respectiv „Excelenţa ca şi factor esenţial de diferenţiere în vremuri turbulente”. Fiecare dintre speakeri, unii vorbitori de meserie, alţii oameni de afaceri care au avut un anumit succes în carieră şi au venit să împărtăşească din experienţa lor, a avut la dispoziţie opt minute pentru a atrage atenţia publicului. Unii, mare parte deja speakeri cunoscuţi, au fost „gustaţi” de sutele de participanţi, alţii au reuşit să ridice auditoriul în picioare doar pentru a-şi introduce telefoanele celulare în buzunar, în timp ce alţii au reuşit doar să-i trimită pe participanţi la cafea înainte de pauza regulamentară.

Principalul invitat al zilei, dar şi al întregii suite de conferinţe, dirijorul şi trainerul Giorgio Fabbri, a fost vedeta cea mai apreciată.

Temele abordate au fost dintre cele mai diverse, de la marketing şi vânzări, până la Corporate Social Responsability sau tehnici de management. Partea a doua a zilei a fost dedicată discuţiilor purtate în cadrul unor conferinţe tematice, pe teme de resurse umane (domeniu considerat „nava amiral” a temelor abordate la această ediţie a Timişoara Business Days), respectiv educaţie. Giorgio Fabbri a avut, de asemenea, o discuţie într-un cadru mai restrâns cu cei care au fost dispuşi să achiziţioneze şi biletul care să le permită această discuţie.

La orele serii au fost programate întâlniri directe între oamenii de afaceri prezenţi, sau între aceştia şi posibilii investitori dispuşi să investească în noi idei de afaceri.

Conferinţa continuă şi joi, când sunt programate două noi conferinţe, una pe teme de Leadership, respectiv pe tema Performanţei şi creşterii în perioada de criză.

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor