Timisoara – ajutoarele Iepurasului intra in actiune si in 2015. Si tu il poti ajuta!

De Adrian Panduru
Timisoara – ajutoarele Iepurasului intra in actiune si in 2015. Si tu il poti ajuta!
© TION - Timisoara – ajutoarele Iepurasului intra in actiune si in 2015. Si tu il poti ajuta!
Iepuraşul vine şi anul acesta, la toţi copiii. E o regulă care nu se încalcă. Numai că iepuraşul mai are nevoie şi de ajutor, din când în când. Campania „Ajutoarele Iepuraşului” a ajuns la cea de-a doua ediţie.


Iepuraşul trebuie să ajungă şi anul acesta la copiii săraci, cei care îşi doresc mai mult că oricare alţi copii să primească şi ei ceva, pentru că au fost cuminţi şi ascultători, dar, mai ales, pentru că părinţii lor nu îşi permit să le ofere tot ceea ce au ei nevoie.

Asociaţia Pieces of Heaven s-a gândit să ofere masa de sărbători copiilor cu care soarta nu a fost aşa bună. Dar, asociaţia are nevoie de ajutorul vostru pentru a umple coşul iepuraşului cu alimente, fructe şi dulciuri pentru cei mici.

Peste o sută de copii cu vârste între 6 luni şi 16 ani merită câteva zile lipsite de griji din partea iepurașului, familiile lor fiind prea sărace pentru a le putea oferi acest confort, din păcate. Familiile sunt trecute într-un document ce poate fi accesat aici, dacă doriţi să faceţi unei familii cadou de la un iepuraş personalizat, o puteţi face. Asociaţia merge pe principiul: Fiecare familie – un coş cu alimente de Paşte.

„În funcţie de numărul membrilor fiecărei familii, coşul cu alimente, fructe şi dulciuri ne costă între 80-150 lei. Din cauza lipsei de spaţiu nu vom putea aduna prea multe donaţii, aşa că variantele sunt fie că voi să faceţi un pachet pentru o familie din tabelul nostru şi să ne aduceţi pachetul complet, fie să ne donaţi bani şi noi să cumpărăm cu 4 zile înainte de Paşte tot ce trebuie la cel mai mic preţ – cumpărând cantitate mai mare obţinem preţ mai mic”, spun reprezentanţii asociaţiei pe pagina de Facebook a evenimentului Ajutoarele Iepuraşului 2015 – https://www.facebook.com/events/380609355457844/.

Cei care doresc să faca pachete pentru o anumită familie, pot chiar duce personal cadoul de la iepuraş copiilor, împreună cu cei de la asociaţie. Contul pentru donaţii pentru a se cumpăra produse pentru iepuraş este: RO22BTRLRONCRT0217902001, deschis la Banca Transilvania pe numele Asociaţia Pieces of Heaven – menţionaţi în momentul tranzacţiei: COŞUL IEPURAŞULUI.

Pentru mai multe detalii puteţi contacta reprezentanţii asociaţiei pe Facebook ori prin email la make@piecesofheaven.org.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !