Timisenii din trei localitati din judet vor beneficia de lucrari de cadastru gratuite

De Marcel Hoster
1Comentariu
Timisenii din trei localitati din judet vor beneficia de lucrari de cadastru gratuite
© TION: Timisenii din trei localitati din judet vor beneficia de lucrari de cadastru gratuite
Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a reluat finanţarea necesară finalizării lucrărilor de înregistrare sistematică în unităţile administrativ-teritoriale (UAT) incluse în proiectul CESAR. Pe lista proiectelor vizate sunt şi trei comune timişene, ale căror locuitori vor beneficia de lucrări de cadastru gratuite.

Ca urmare a unui împrumut luat de la Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, a fost implementat proiectul CESAR. Acesta urmăreşte finalizarea înregistrării titlurilor de proprietate în sistemul de publicitate imobiliară, pentru asigurarea drepturilor de proprietate asupra terenurilor, precum și a funcţionării pieţelor funciare. Lucrările de înregistrare sistematică în cele 44 de UAT-uri în care se va lucra vor fi realizate din venituri proprii ale ANCPI. Comunele din Timiş în care trebuie finalizate lucrările de înregistrare sistematică începute în cadrul proiectului CESAR sunt Orţisoara, Sânandrei, respectiv Lenauheim.

Proiectul CESAR a avut ca obiectiv principal realizarea cadastrului sistematic în 50 de unităţi administrativ-teritoriale (UAT) rurale din 16 judeţe ale României. Propriu-zis, aceasta înseamnă lucrări de cadastru și cărți funciare gratuite pentru cetățenii acestor comune.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor