Te gandesti sa iti cumperi un apartament nou? Tine cont de oferta Vivalia Soarelui: toata mobila de bucatarie cadou!

Te gandesti sa iti cumperi un apartament nou? Tine cont de oferta Vivalia Soarelui: toata mobila de bucatarie cadou!
ADVERTORIAL. Vara aceasta a început cum nu se poate mai bine la Vivalia Soarelui. La toate apartamentele rezervate acum, primești gratuit, cel mai frumos cadou de casă nouă: o bucătărie complet mobilată, pe care chiar tu ți-o alegi, de la Mobexpert, Edell Klasse sau AD Tehnic.

Practic, această ofertă completează gradul ridicat de confort pe care ne dorim să-l oferim clienților noștri oferindu-le o bucătărie complet mobilată, după ultimele tendințe dar și după gustul fiecăruia, deoarece fiecare client are posibilitatea să își aleagă atât modelul cât și furnizorul. Este o ofertă specială de care poate beneficia oricine alege un apartament la Vivalia Soarelui” – Nicoleta Ghiulan, Director Marketing Vânzări Vivalia.

poza-interior-articol1

Gratuit – consultanță de specialitate în amenajarea apartamentelor.

Vivalia Soarelui reprezintă o abordare inovativă a spațiului de locuit permițând crearea unui design interior deosebit, modern și confortabil deopotrivă. De aceea, pe lângă dotările moderne și finisajele de înaltă clasă, oferim gratuit consultanță de specialitate în design interior. Ne dorim ca, odată mutat aici să te bucuri de locuința cu adevărat visată și de un decor armonios.

poza-interior-articol2

Prețuri speciale, de la 963 euro / mp util, complet finisat:
Oferta de apartamente noi Vivalia Soarelui include apartamente cu 2 și 3 camere, spațioase și optim compartimentate. Prețurile de vânzare sunt în continuare avantajoase, începând de la 963 euro / mp util. Acest preț include atât TVA 5% cât și toate finisajele interioare, apartamente urmând a fi predate în martie 2017, complet finisate.

Te așteptăm cu drag să îți alegi un apartament la Vivalia Soarelui. Sună acum la 0730 022 941 sau 0731 444 111.

www.vivalia.ro




Regulament de plasare a anunturilor