Targ de joburi pentru persoanele din grupuri vulnerabile

De Marcel Hoster
1Comentariu
Targ de joburi pentru persoanele din grupuri vulnerabile
© Targ de joburi pentru persoanele din grupuri vulnerabile
Pentru a doua oară în acest an, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a organizat un târg de slujbe mai special, adresat persoanelor defavorizate. Cei care găsesc slujbe mai greu din cauza statutului social au şansa, în cadrul acestui tip de evenimente, să rezolve această problemă.


Târgul de joburi, desfășurat miercuri, la Hotel Continental din Timișoara, face parte din proiectul „CASE – Competențe Antreprenoriale SocialE”, ce are ca obiectiv principal îmbunătățirea accesului persoanelor din grupurile vulnerabile pe piața muncii din Regiunile Vest și Sud-Est, atât în economia socială cât și în economia formală.

Evenimentul s-a adresat persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile – persoane care au părăsit timpuriu şcoala, care locuiesc în comunităţi izolate, care trăiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilităţi, din familii cu mai mult de doi copii sau familii monoparentale, femei în situaţii de risc, sau persoane de etnie romă.

Rezultatele așteptate ale proiectului vizează consilierea, orientarea profesională și mentoratul, furnizarea de programe de formare profesională, înființarea și dezvoltarea de SES-uri, organizarea de târguri de job-uri sociale și caravane ale inovării sociale, organizarea Galei Excelenței în antreprenoriat social, dar și participarea la un schimb transnațional de bune practici.

În cadrul acţiunii au fost oferite 12 slujbe, iar mai multe firme sociale au fost prezente cu standuri.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor