Swoboda a deschis la Timisoara o noua fabrica de 9.000 de metri patrati

De M.H.
Swoboda a deschis la Timisoara o noua fabrica de 9.000 de metri patrati
© Foto: Cornel Putan
ADVERTORIAL. Compania Swoboda a aniversat cinci ani de activitate în România, momentul fiind sărbătorit şi prin inaugurarea noului sediu şi a fabricii din Timișoara. 500 de angajaţi vor lucra în cadrul unităţii care funcţionează lângă Aeroportul Timişoara.

Fondată în 1947, compania Swoboda produce zilnic peste un milion de componente prefabricate pe o suprafaţă totală de 90.000 de metri pătraţi, în cele 10 locații, cu ajutorul a peste 3500 de angajați. Swoboda este o companie germană multinaţională, cu locaţii în Germania, România, Cehia, China, SUA şi Mexic.
Noul sediu din Timișoara măsoară 9.000 metri pătrați, iar aici vor lucra 500 de angajați ce vor beneficia de un nou concept de logistică în noua locaţie ce este dotată cu echipamente de ultimă generaţie pentru realizarea tuturor produselor.

Noua fabrică a germanilor a fost inaugurată luni, în prezenţa autorităţilor şi a conducerii locale şi internaţionale a societăţii. Momentul aniversar a fost subliniat și de Matthias Groth, general manager și proprietar al companiei, el vorbind despre schimbările din domeniul construcţiei de autovehicule, în care conducerea autonomă şi propulsia hibirdă sau integral electrică vor domina următorii ani.

swoboda-a-deschis-la-timisoara-o-noua-fabrica-de-9-000-de-metri-patrati-1

„Aceste momente de schimbare din industrie sunt numai potrivite pentru a sărbători astăzi deschiderea noii fabrici aici, în Timișoara. Noua fabrică este semnul vizibil al încrederii noastre în viitor și în locația Timișoara. Anul trecut am decis ca Timișoara să devină un loc strategic pentru noi în Europa de Est. Am avut deja prima lansare a unui mare proiect în noua fabrică și vom avea o creștere semnificativă a cifrei de afaceri în următorii câțiva ani chiar aici, în Timișoara”, a declarat Matthias Groth.

Swoboda România este parte a grupului Swoboda, specializat pe fabricarea de piese și accesorii pentru autovehicule. Având o experienţă certificată din toate punctele de vedere pe piaţa automotive și cu sisteme de fabricaţie performante, compania Swoboda se numără printre companiile de top din lume cu privire la gama de produse pe care le comercializează și le personalizează în funcție de fiecare client. Swoboda este o companie globală cu 10 locaţii de producţie distribuite în 6 ţări, de pe 3 continente, înfiinţată de către Max Swoboda în Wiggensbach/Allgau, în anul 1947.

(906098)