Sute de locuri libere in clasa a IX-a, pentru a doua etapa de admitere, in Timis

De Adrian Panduru
Sute de locuri libere in clasa a IX-a, pentru a doua etapa de admitere, in Timis
© Sute de locuri libere in clasa a IX-a, pentru a doua etapa de admitere, in Timis (foto: arhiva)
Mai puţin şi se termină şi cea de-a doua etapă a înscrierilor în clasa a IX-a. Până în 20 iulie elevi mai au timp să completeze fişa de opţiuni, iar în perioada 15 şi 21 iulie are loc introducerea datelor în calculator şi verificarea listelor. În judeţul Timiş, după prima repartizare computerizată, au mai rămas libere 444 de locuri în clasa a IX-a.


Cele mai multe locuri rămase libere sunt la Colegiul Silvic „Casa Verde” din Timişoara, specializarea Agricultură – 46 de locuri, zece fiind ocupate în prima etapă. La Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Timişoara mai sunt libere 45 de posturi, la specializarea electronic-automatizări, dintr-un total de 84. La Liceul Teoretic „Dositei Obradovici” au mai rămas 20 de locuri, la specializarea Matematică-Informatică, limba sârbă, dintr-un total de 28.

Participă la această etapă candidaţii din seria curentă, indiferent de vârstă şi cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor inclusiv şi care se află în una dintre situaţiile: au participat şi au rămas nerepartizaţi după prima etapă sau nu au participat din diferite motive la prima etapă de admitere.

În 23 iulie are loc repartizarea computerizată a candidaţilor. Dacă elevul nu şi-a găsit locul nici în cea de-a doua etapă de admitere, atunci ultima şansă este în cea de-a treia. În 3-4 septembrie are loc repartizarea absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapelor anterioare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor