Sunteți invitați la prezentarea ultimei colecții de ochelari Gucci!

Sunteți invitați la prezentarea ultimei colecții de ochelari Gucci!
© foto: Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu și K’ Optic
ADVERTORIAL. Indiferent dacă aveți vreo tangență sau nu cu lumea modei, numele GUCCI oricum nu vă este străin. Ați auzit cel puțin o dată despre faimoasele genți sau accesorii purtate de marile nume din istorie. O casă de modă, un trendsetter internațional care a stârnit controverse de-a lungul timpului, într-un singur cuvânt GUCCI!

La aproape un veac de la înființare, Gucci continuă să surprindă, să captiveze și să emoționeze, colecțiile sale de ochelari fiind îndrăgite și iubite nu doar de publicul larg, ci și de către vedete precum Jared Leto, Elton John, Rihanna, Madonna și mulți alții.

Alessandro Michele a introdus o nouă viziune în ceea ce privește colecțiile de ochelari ale casei, aceștia devenind un accesoriu definitoriu al ținutei de zi cu zi. Uneori extravagant, dar cu siguranță romantic și contemporan, GUCCI redefinește luxul secolului 21.

Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu și K’ Optic, distribuitorul oficial în România al Kering Eyewear S.p.A., proprietarul brandurilor de ochelari GUCCI, Pomellato, Boucheron și multe altele, au deosebita plăcere de a vă invita la un eveniment special, plin de eleganță și creativitate ce va avea loc în data de 25 iulie a.c., la sediul de pe Bulevardul 3 August 1919, nr.2, Timișoara.

Începând cu orele 12.00, întreaga echipă a Centrului Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu vă așteaptă să descoperiți ultima colecție GUCCI, sute de modele fascinante de ochelari de vedere, dar și de soare.

Invitați speciali ai evenimentului sunt Cătălin Botezatu și Alina Ilea.

Pentru a răsplăti participarea și implicarea Dumneavoastră, seara se va încheia cu o tombolă, la extragerea căreia vor participa toate persoanele care în perioada 25.06 – 25.07 2019 au achiziționat din centrul nostru, o pereche de ochelari de soare sau vedere din brand-urile GUCCI, Pomellato sau Boucheron. Norocosul câștigător va putea intra în posesia unei perechi de ochelari de soare din ultima colecție marca Gucci.

Totodată, cu prilejul organizării acestui eveniment, avem bucuria de a direcționa 10% din vânzările obținute Clubului LIONS’ Iris Timișoara, club de caritate care sprijină persoanele nevăzătoare.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa Clinicii Prof. Dr. Munteanu & K’Optic
Regulament de plasare a anunturilor