”Sunt fermier, sunt asigurat” – eveniment de informare a agricultorilor, organizat de CCIAT

De A.M.
”Sunt fermier, sunt asigurat” – eveniment de informare a agricultorilor, organizat de CCIAT
© foto: Pixabay
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un eveniment adresat agricultorilor, cu ocazia căruia aceștia pot afla noutățile din piața asigurărilor culturilor agricole și informații despre oportunități de afaceri.

CCIA Timiș își reunește forțele cu Transilvania Broker și OMNIASIG, în colaborare cu Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Direcției pentru Agricultură Județeană Timiș, pentru a organiza un eveniment de informare a agricultorilor.

În cadrul evenimentului ”Sunt fermier, sunt asigurat” vor fi prezentate noutăți din piața asigurărilor culturilor agricole și diferite oportunități de afaceri.

Acesta va avea loc pe data de 20 iunie 2019, de la ora 11:00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (Bd. Eroilor de la Tisa, nr.22.).

Reprezentanții CCIAT ne spun că tema principală supusă dezbaterilor este Submăsura 17.1– Prime de asigurare a culturilor, animalelor și plantelor, prin care se subvenționează prima de asigurare. Măsura este parte integrantă a Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

”Participanții vor putea afla ultimele noutăți legate de asigurările culturilor agricole și vor putea interacționa cu membrii conducerii Transilvania Broker și cu directori din cadrul Departamentului de Asigurări Agricole. De asemenea, vor fi prezentate oportunitățile oferite de Transilvania Broker în legătura cu achiziționarea prin sistem leasing de utilaje, echipamente, autoturisme etc.”, transmit cei de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Participarea la acest eveniment este gratuită, iar data limită de confirmare este 14 iunie 2019. Înscrierile se pot face la nr. 0372.185.247 sau 0372.185.285, e-mail: lchiu@cciat.ro, Larisa Chiu – referent specialitate DRE / CCIAT.

Programul evenimentului

11.00-11.15Primirea și înregistrarea participanților

11.15-11.30 Mesaje de salut

  • Florica CHIRIȚĂ, Președinte Executiv CCIA Timiș
  • Călin DOBRA, Președinte Consiliul Județean Timiș
  • Laurenţiu Şerban, Director Transilvania Broker
  • Iulian BUCĂTARU, Director General Adjunct CRFIR Vest Timișoara
  • Dumitru GABRIEL GUȚĂ, Director Regional Dept. Vânzări OMNIASIG

11.30-11.45 Prezentarea Transilvania Broker

  • Laurențiu ȘERBAN, Director

11.45-12.15Prezentare Submăsura 17.1

  • Iulian BUCĂTARU, Director General Adjunct CRFIR Vest Timișoara

12.15-12.45Prezentare produs AGRO și DAUNE

  • Dumitru GABRIEL GUȚĂ, Director Regional Dept. Vânzări OMNIASIG
  • Ioan STAN, Subscriitor Asigurări Agricole OMNIASIG

12.45-13.00Prezentare aplicație de eficientizare activitate fermă

  • Robert MISTOVSCHI, NEXT FARM

13.00-13.20Sesiune de întrebări și răspunsuri

13.20-14.00Bufet0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor