Succesul este un joc de echipa. 2 Ani de msg Romania in Timisoara

Succesul este un joc de echipa. 2 Ani de msg Romania in Timisoara
© foto: msg
ADVERTORIAL. msg România, parte a concernului german msg, a fost înfiinţată în 2008, iar în prezent numără peste 470 de angajaţi, fiind prezentă în 3 locații din țară: Cluj-Napoca, Timișoara și Târgu-Mureș.

Anul în msg România începe mereu cu un Kick-off meeting în luna ianuarie. Asta înseamnă o excursie la schi în Austria urmată de conferinţa globală msg. În cadrul acestei întâlniri colegii din concernul msg au oportunitatea să se întâlnească și să împărtășească experiențele profesionale avute în anul anterior.

Primăvara o sărbătorim printr-un msg Grill Party. Eveniment la care participă colegii din toate filialele msg România. Din seria evenimentelor marca msg face parte și conceptul de Summer Nights, prin care în fiecare zi de miercuri în zilele de vară, terasa msg se transformă într-un loc dedicat activităţilor şi evenimentelor distractive.

Am făcut un joc de cuvinte şi din Sweet November ne-a ieşit un Sweat November, lună și eveniment dedicat competiţiilor sportive din cadrul companiei. Credem foarte tare că prin astfel de activităţi echipa rămâne activă şi veselă. Dincolo de acest proiect msg România promovează şi susţine pe tot parcursul anului sportul şi un stil de viaţă sănătos. În acest sens compania noastră susţine abonamentele sportive ale colegilor şi în acelaşi timp suntem suntem sponsorul principal al unuia dintre cele mai populare maratoane din țară, msg Maraton Apuseni.

foto-1

Filiala din orașul nostru a fost înființată la începutul anului 2016, iar din echipa inițială au făcut parte 11 programatori pasionați de tehnologiile SAP.

Datorită creşterii şi dinamicii echipei din 2017 echipa timișoreană s-a mutat în sediu nou, într-o clădire amenajată în apropierea complexului comercial Iulius Mall. Aici își desfășoară activitatea pe cele 5 etaje ale clădirii, ce includ săli de sedință şi birouri de tip open-space. În aceste spaţii sunt la ele acasă lucrul în echipă și creativitatea, unde pentru relaxare colegii au la dispoziţie o sală cu jocuri interactive. Deoarece punem mereu accentul pe dezvoltarea personală şi profesională, avem și un spaţiu dedicat lecturii. La ultimul nivel al sediului se află terasa, destinată pauzelor din timpul programului, dar și serilor lungi de vară petrecute împreună.

Anul acesta filiala msg Timișoara a aniversat 2 ani de activitate și dezvoltare continuă. Echipa este formată din programatori profesioniști, pasionați de SAP, JAVA, Javascript și nu numai.

În prezent echipa timișoreană lucrează pentru clienți multinaționali din sectorul asigurărilor precum: Vienna Insurance Group, Allianz, NN, Samsung Life. Tehnologiile folosite în cadrul acestor proiecte sunt SAP ABAP, SAP, S/4HANA, Ui5, ASP Cloud, Javascript, Java Enterprise Edition și altele.

Planurile de viitor ale echipei msg din Timișoara sunt în continuare ambițioase și urmăresc o dezvoltare durabilă. În această notă, o altă tradiție deja implementată în fiecare an de la înființarea filialei este organizarea a două cursuri destinate studenților. Unul pe tehnologiile SAP și unul pe tehnologiile JAVA. Prin intermediul acestor cursuri dorim să investim în viitorul comunității IT locale și să descoperim totodată noi talente și oameni pasionați, ce pot fi susținuți să se dezvolte în direcția potrivită. Responsabilitatea socială este încă un subiect tratat cu seriozitate, iar în acest sens, în fiecare an, membrii echipei msg Timișoara se implică în proiecte ce susțin familiile defavorizate, centre de plasament, case bătrâni și nu numai.

foto-2

„Succesul obținut de filiala msg Timișoara până acum se datorează în primul rând echipei care o formează. Deși în cadrul msg angajații lucrează pentru clienți de talie mondială, este deosebit de important pentru noi ca atmosfera internă să fie una familială, relaxată, în care să ne simțim confortabil unii cu ceilalți și în care să putem fi transparenți.

Ceea ce îmi place foarte mult şi îl consider un avantaj al companiei este faptul că noi formăm o echipă specială. Avem o atmosferă foarte productivă. Chiar dacă fiecare dintre noi suntem diferiți, lucrul acesta ne aduce cumva împreună. Suntem un colectiv foarte bine definit și tocmai aceste diferențe sunt motorul succesului nostru. Ne dorim să rămânem o echipă care să fie capabilă să realizeze lucruri de valoare, durată și calitate. Sunteți invitați așadar să aflați mai multe detalii despre echipa msg din Timișoara la sediul nostru de pe Calea Torontalului, nr.1A. Aici veți avea oportunitatea să aflați ce spun colegii noștri despre rolurile lor și parcursul acestora în cadrul firmei”, spune Cristina Scridon, Site Manager msg Timișoara.

Mai multe detalii despre activitatea msg România, dar și a filialei timișorene pot fi găsite pe site-ul companiei www.msg-systems.ro sau pe pagina oficială de facebook.

(751552)
Regulament de plasare a anunturilor