Succes pentru Zilele Portilor deschise la Facultatea de Economie Timisoara

De M. Hoster
Reactualizat la:
Succes pentru Zilele Portilor deschise la Facultatea de Economie Timisoara
© Studenti
Banatul are economiştii asiguraţi şi pentru anii viitori. Aceasta poate fi principala concluzie trasă după organizarea de către Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara a Zilelor Porților Deschise. La eveniment au participat peste 1.000 de liceeni, din județe precum Timiș, Caraș-Severin, Arad, Bihor, Hunedoara și Gorj.


Un număr de 30 de licee din zona de vest a țării și-au trimis reprezentanții, elevi și cadre didactice, pentru a se informa cu privire la oferta educațională și extracurriculară a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara.

Aceştia au fost invitați să participe la workshop-urile organizate de cele 10 specializări ale facultății, să interacționeze cu organizațiile studențești (OSUT, FEAA Creative Minds, Clubul de Marketing FEAA, Clubul de Management FEAA, AIESEC) și să discute cu angajatori de top din zona de vest a țării despre oportunități de angajare pe timpul sau după absolvirea facultății. De asemenea, vizitatorii au putut obține informații complete privind opțiunile de cazare oferite de Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara, opțiunile de a studia în străinătate la instituții partenere, dar și despre numeroasele evenimente organizate de facultate în decursul unui an universitar.

Evenimentul Zilele Porților Deschise de la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara i-a vizat și pe studenții actuali ai instituției. Pe lângă discuțiile libere pe care au fost invitați să le poarte cu manageri de top din zona de vest a României, au avut parte de workshop-uri care să-i ajute la pregătirea unui CV sau interviu pentru angajare. De asemenea, au fost acordate un număr de 25 de internship-uri.

„Evenimentul Zilele Porților Deschise la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara de anul acesta s-a bucurat de un real succes. Ne-au vizitat în aceste două zile peste o mie de liceeni curioși din șase județe din țară, precum și 50 de dascăli din mediul preuniversitar. Lista elevilor care s-au arătat interesați de eveniment și de oferta noastră educațională este cu mult mai mare, motiv pentru care am decis să ținem legătura cu ei pe e-mail, pagina noastră oficială de Facebook, dar și prin pagina noastră de Internet: www.feaa.uvt.ro. “, a declarat Ovidiu Megan, Decanul FEAA Timișoara.

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cei peste patruzeci și cinci de ani de existenţă, a devenit o prezenţă activă, recunoscută în învățământul superior din domeniul economiei şi administrării afacerilor la nivel regional, naţional şi european. FEAA oferă opt specializări pentru ciclul de licență în limba română (Contabilitate și Informatică de Gestiune, Economia Comerțului Turismului și Serviciilor, Economie Generală și Comunicare Economică, Economie și Afaceri Internaționale, Finanțe și Bănci, Informatică Economică, Management și Marketing), specializarea Finance and Banking în limba engleză și specializarea Management în limba franceză.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor