Studentii, profesorii si reprezentantii firmelor din domeniul chimiei si biologiei, pusi fata in fata

De Marcel Hoster
Studentii, profesorii si reprezentantii firmelor din domeniul chimiei si biologiei, pusi fata in fata
Profesorii şi studenţii Departamentului Chimie-Biologie din cadrul Universităţii de Vest Timişoara vor putea afla ce aşteptări au firmele şi instituţiile timişene din acest domeniu de la viitorii absolvenţi. Astfel, curricula universitară va putea fi adaptată la cerinţele pieţei, într-un domeniu care nu are solicitări de angajare la un nivel la fel de ridicat cu cel IT, de exemplu.

Reprezentanţii mai multor firme și instituții din județul Timiș se vor prezenta studenților de la specializările de chimie şi biologie din cadrul Universităţii de Vest Timişoara. Aceştia vor intra în dialog direct cu tinerii şi le vor prezenta care sunt așteptările pe care le au de la ei. De cealaltă parte, studenţii vor putea obţine acorduri în vederea realizării de stagii de practică și/sau internship-uri în cadrul organizaţiilor prezente la acţiuni de tipul Ziua Carierei.

Studenții au, astfel, ocazia să cunoască specificul activităților agenților economici și cerințele pentru angajare. La rândul lor, angajatorii au posibilitatea să cunoască studenții prin intermediul stagiilor pe care le oferă. În plus, dialogul profesori-agenți economici-studenți va contribui la orientarea curriculei universitare spre cerințele concrete ale pieței muncii, beneficiile fiind reciproce.

Acțiunea are loc în data de 21 aprilie 2016, la sediul Facultății de Chimie, Biologie, Geografie, Str. Pestalozzi nr. 16, sala nr. 9, începând cu ora 16.00.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor