Strada Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu va fi blocată sâmbătă, 2 septembrie, între orele 9-12

Reactualizat la:
Strada Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu va fi blocată sâmbătă, 2 septembrie, între orele 9-12
ADVERTORIAL. Atenție șoferi și locatari: sâmbătă, 2 Septembrie, accesul pe strada Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu va fi restricționat până la prânz, din cauza unui eveniment sportiv organizat de către compania HELLA România.

HELLA România, subsidiară locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală,organizează sâmbătă 2 Septembrie, la Baza Sportivă nr. 2 Politehnica, un eveniment sportiv la care sunt invitați toți angajații companiei care s-au înscris in prealabil la una din cele 5 discipline sportive, precum și susținătorii acestora, familie sau prieteni.

Două dintre probele sportive, ciclism și alergare, se vor desfășura in afara bazei sportive, adică pe strada Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu, astfel încât strada va fi închisă complet traficului, între orele 9-12, de la intersecția cu Calea Stan Vidrighin până la sensul giratoriu din vecinătatea străzii Aleea F.C. Ripensia si a stadionului Dan Păltinișanu.

HELLA România mulțumește pentru înțelegere tuturor locatarilor din zonă precum și celor care vor fi nevoiți să ocolească strada Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu în intervalul menționat mai sus.

CONTACT HELLA ROMÂNIA

Cristian Octav Jurcoane
HELLA România
Str. Hella nr.3
307200 Ghiroda, jud.Timiş
E-mail: Cristian.Octav.Jurcoane@hella.com

(867465)