Simpozion la Liceul Teoretic Special IRIS din Timisoara: Familia – portretul societatii

De Valentin Rusu
Simpozion la Liceul Teoretic Special IRIS din Timisoara: Familia – portretul societatii
Profesorii şi elevii de la Liceul Teoretic Special IRIS din Timişoara pun familia şi relaţiile dintre părinte, şcoală şi copil pe primul plan. Despre aceste lucruri şi nu numai s-a discutat, joi, la simpozionul “Familia – portretul societăţii”, defăşurat la această unitate de învăţământ special din Timişoara.

Simpozionul a avut ca scop promovarea schimbului de experiență în vederea dobândirii unei imagini în ceea ce privește formarea si educarea copiilor în școală și familie, colaborarea școală – familie, promovarea dialogului, a comunicării și colaborării între cadrele didactice din unități școlare diferite. Printre obiectivele simpozionului se numără sensibilizarea cetăţenilor şi autorităţilor cu privire la problemele cu care se confruntă familia în societatea contemporană, dar şi o bună ocazie pentru stabilirea de relaţii de colaborare între instituţiile de învăţământ, culturale şi societăţile private din Timişoara. Se doreşte creşterea gradului de implicare a părinţilor în activităţile organizate de şcoală şi îmbunătăţirea comunicării/relaţionării părinte – copil.

Activităţile derulate în cadrul simpozionului naţional “Familia – portretul societăţii” reprezintă un punct de pornire pentru educaţia economică aplicată şi le dă factorilor implicaţi posibilitatea interacţiunii cu comunitatea.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor