Secretariatul Facultatii de Stiinte Economice din Timisoara, inlocuit de o aplicatie pe telefon

De M. Hoster
4Comentarii
Secretariatul Facultatii de Stiinte Economice din Timisoara, inlocuit de o aplicatie pe telefon
© TION - Secretariatul Facultatii de Stiinte Economice din Timisoara, inlocuit de o aplicatie pe telefon
Viitorii economişti timişoreni, studenţi la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universități de Vest din Timișoara, nu vor mai fi nevoiţi să meargă la secretariatul facultăţii pentru a putea să obţină tot felul de informaţii birocratice. Operaţiunea a fost ”transferată” pe telefoanele inteligente, iar tinerii vor avea la dispoziţie un soft care le va oferi majoritatea acestor informaţii.


Telefonul inteligent ia locul secretarei de la facultate. Aceasta după ce a fost lansată aplicația FEAA, destinată smartphone-urilor. Este vorba despre o aplicație prin care studenții au la dispoziție o serie de funcționalități deosebit de utile care le facilitează accesul la informații privind activitățile din facultate. Prin intermediul său, studenții Universității de Vest pot accesa mai ușor informațiile administrative importante, evitând vizitele la secretariat sau pierderea unor informații utile. Aplicația FEAA include și alte funcționalități, precum orarul digitalizat, știri, sondaje etc.

„Inițiativa se înscrie în demersurile noastre de sprijinire a studenților și de promovare a spiritului antreprenorial. Faptul că acest proiect este realizat de studenți împreună cu alumni subliniază faptul că suntem o comunitate unită. Colaborarea cu mediul de afaceri, cu absolvenți ai universității, este una constantă, proiectele comune fiind acel plus de valoare de care orice instituție de învățământ superior are nevoie”, a declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea.

Momentan, aplicația poate fi accesată doar de către studenții Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor. În urma feedback-ului acestora, pe viitor se vor dezvolta mai multe funcționalități și, cel mai probabil, acest serviciu se va implementa la nivelul întregii universități sau, mai mult, pentru tot mediul universitar timișorean.

Şeful FEAA spune că noul soft este rodul unei colaborări de succes între mediul academic şi cel de afaceri.

„Vă mărturisesc că nu există satisfacție mai mare într-o universitate decât să vezi că un proiect antreprenorial pornit de la zero aduce o schimbare pozitivă pentru toți membrii comunității academice. FEAA are privilegiul ca prin buna colaborare existentă între mediul academic și mediul de afaceri să realizeze multe asemenea proiecte de succes”, a declarat, la rândul său, decanul Facultății, Ovidiu Megan.

Aplicația reprezintă un proiect complex inițiat de o echipă coordonată de unul dintre studenţii FEAA, Remus Rădvan, cu suport tehnic din partea unei companii de software germano-română al cărei CEO, Tiberiu Popa, este membru al comunității FEAA Business Alumni.

Aplicația FEAA este deja disponibilă pe Google Play pentru smartphone cu sistem de operare Android și poate fi accesată aici: bit.ly/aplicatieFEAA4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor