Se renoveaza si ultimul salon al Clinicii de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean Timisoara, tot din donatii

De Adrian Panduru
Se renoveaza si ultimul salon al Clinicii de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean Timisoara, tot din donatii
© TION - Se renoveaza si ultimul salon al Clinicii de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean Timisoara, tot din donatii
Doctorii de la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean Timişoara nu au aşteptat cu mâinile în sân să primească bani pentru a renova saloanele. S-au luptat şi au reuşit să facă rost de fonduri pentru a reabilita saloanele în care sunt trataţi pacienţii. Acum mai au de renovat un singur salon din totalul de zece, iar lucrările se vor realiza cu bani strânși din donații.


Se renovează şi ultimul salon al Clinicii de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean din Timișoara. Banii vin de la rotarieni, după ce, în cadrul balului organizat recent de Rotary Club Ripensis din Timişoara s-au strâns 10.000 de euro în acest sens.

La această clinică a Spitalului Judeţean Timişoara saloanele au fost renovate din donaţii, fie bani de la privaţi, ori chiar de la Consiliul Judeţean Timiş. Până acum, în această clinică s-a investit suma de 100.000 de euro pentru renovarea acestor saloane, dar pentru terminarea lucrărilor mai este nevoie de 50.000 de euro, pentru a se renova şi cel de-al zecelea salon, holul, precum şi cabinetele medicilor. De asemenea, și instalația electrică trebuie refăcută complet.

„Vom primi 10.000 de euro, cât ne costă salonul, este vorba despre ultimul salon, ne bucură enorm de mult acest gest”, a spus Mihai Ionac, șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară.

În cadrul fiecărui salon a fost amenajată și o baie proprie. S-a pus alarmă pentru asistentă, lumină individuală la fiecare pat, s-au realizat băi complet utilate, cu accesorii pentru persoane cu dizabilităţi, cu alarmă în interiorul grupului sanitar, parchet şi uşi noi.

În fiecare an, 5 000 de pacienţi din toate colțurile țării ajung la această clinică.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !