Se întâmplă Duminică: Cel mai mare expo tuning, la Timișoara, la PaulTrans service! Intrare libera! TTA – Timișoara Tuning Addicts

Reactualizat la:
Se întâmplă Duminică: Cel mai mare expo tuning, la Timișoara, la PaulTrans service! Intrare libera! TTA – Timișoara Tuning Addicts
© foto: PaulTrans
Dragi timișoreni și nu numai, pe data de 15 septembrie, duminica aceasta de la ora 12:00 la 21:00 vă așteptăm în număr cât mai mare la Paul Trans Service pentru cel mai tare show de tuning expo din vestul României. Vor fi expuse mașini modificate de toate tipurile, americane, germane și japoneze, vom avea și capuri tractor alături de niște motociclete clasice într-o condiție foarte bună.

Alături de noi vor fi Litens Automotive, Bavaria Romaornia ce ne vor delecta cu ultimele modele de BMW, Ford Trucks la fel ne vor prezenta modelele lor de capuri tractor. De partea sportivă se ocupă Decathlon, ne vor sprijini cu câteva activități pentru o viață sănătoasă, niciodată nu e rău să facem puțin sport, puțină mișcare. Motul este prezent alături de noi pentru a fi siguri că folosim un ulei bun pentru mașinile noastre, cei de la SMURD și Poliția Română vor asista la eveniment și ne vor face demonstrații de situații critice în caz de accident, cum să procedăm și cum să acordăm primul ajutor.

După concursurile auto vom avea concert hip hop asigurat de SRG Arad, iar după el vor intra pe scenă cei de la Skroom. În locație vom avea și foodcourt, pentru a putea savura un burger sau mâncare tradiționala Românească alături de un suc, o cafea. Intrarea este gratuită pentru public, vă așteptăm în număr cât mai mare.

Marele premiu in valoare de 1000 euro este asigurat de Salon Auto CBN, pentru sonorizare suntem ajutati de catre Boema Events iar cupele sunt aduse de Car Systems. Susținem afacerile locale precum și învățământul așa că lângă noi o sa fie și un stand informativ al UPT.

TTA 2019 Expo Timișoara
Regulament de plasare a anunturilor