Se fac angajari la Oncogen, locul din Timisoara unde se cauta leacul pentru cancer. Posturi libere de cercetatori

De Adrian Panduru
2Comentarii
Se fac angajari la Oncogen, locul din Timisoara unde se cauta leacul pentru cancer. Posturi libere de cercetatori
© Foto: arhiva
Spitalul Județean Timișoara scoate la concurs mai multe posturi vacante de personal de cercetare la ”Centrul de terapii genice și celulare în tratamentul cancerului-ONCOGEN”. Se caută cercetători științifici, cu mai multe specializări, medicină de laborator, biolog, chimist și altele.

Spitalul Județean Timișoara scoate la concurs posturi de chimist specialist, medic primar medicină de laborator, biolog sau biochimist.

Sunt scoase la concurs mai multe posturi la Centrul de terapii genice și celulare în tratamentul cancerului din Timișoara. Printre acestea se numără și două posturi de cercetător științific I, adică medic specialist medicină de laborator, un post de cercetător ştiinţific II – chimist specialist, un post de cercetător ştiinţific II – biolog principal, un post de cercetător ştiinţific –chimist principal, un post de biochimist, un post de asistent de cercetare științifică- biolog, două posturi asistent de cercetare științifică – medic specialist medicina de laborator și un post asistent de cercetare ştiinţifică stagiar –chimist debutant.

Lista completă a posturilor scoase la concurs poate fi consultată aici.

Înscrierile la concurs se fac la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” Timișoara în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului (22 septembrie – data publicării anunțului).

Obiectivul Oncogen îl reprezintă înlocuirea metodelor clasice de tratament antitumoral și îmbunătățirea speranței de viață a bolnavilor de cancer din Regiunea Vest şi nu numai. În centru vor lucra 35 de specialiști, care vor realiza studii celulare, de biologie moleculară și terapii celulare pentru bolnavii de cancer, leucemie și alte boli hematologice. Practic este un centru de cercetare unde se va încerca găsirea leacului pentru cancer ori alte leacuri care să le facă viaţa mai uşoară celor care se confruntă cu această boală.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor