Se cauta director adjunct la Politia Locala Timisoara

De Roxana Deaconescu
17Comentarii
Se cauta director adjunct la Politia Locala Timisoara
© TION: Se cauta director adjunct la Politia Locala Timisoara
Reprezentanții Primăriei Timișoara au decis, în sfârșit, să organizeze concurs pentru postul de director executiv adjunct al Poliției Locale Timișoara.

Viitorul adjunct de la Poliția Locală trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, specializarea Drept, dar și diplomă de master sau să fi absolvit un curs postuniversitar în management, administrație sau în specialitatea studiilor absolvite. Are nevoie de o experiență în muncă de minimum 3 ani, dar și de cunoștințe de operare pe calculator, Microsoft Office, nivel mediu.

Din 2014 și până în prezent, Direcția Poliția Locală Timișoara are un singur director. Dorel Cojan era adjunct, dar i-a luat locul fostului șef al instituției, Doru Spătaru.

Proba scrisă pentru acest post are loc în 3 octombrie, la ora 10, la sediul primăriei, iar dosarele de înscriere se pot depune până în 23 septembrie.

Dosarul trebuie să cuprindă mai multe documente: formularul de înscriere, copia actului de identitate, copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, copia carnetului de muncă sau, după caz, adeverință care să ateste vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverință care să ateste starea de sănătate corespunzătoare și declarația pe proprie răspundere sau adeverință care să ateste că nu a desfășurat activități de poliție politică.

Relații suplimentare se pot obține de la numărul de telefon 0256.408.352. Găsiți aici bibliografia și alte detalii despre concurs!17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor