Se acorda bani pentru finantarea organizatiilor cu programe pentru tineri

De Marcel Hoster
1Comentariu
Se acorda bani pentru finantarea organizatiilor cu programe pentru tineri
© TION: Se acorda bani pentru finantarea organizatiilor cu programe pentru tineri
Organizaţiile cu activitate pentru tineret pot obţine finanţarea programelor derulate, prin intermediul Fundației Județene pentru Tineret Timiș. Plafonul maxim al sumelor acordate este de 1.000 de lei, fiind necesară o contribuţie de 10 procente din finanţare.

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș sprijină direct implementarea de proiecte pentru tineret în Timișoara și în Timiș prin finațarea directă a activităților desfășurate de organizațiile nonguvernamentale, transmit reprezentanții organizației. Apelul din acest an are ca prioritate dezvoltarea capacității organizaționale a asociațiilor și grupurilor de inițiativă. Plafonul maxim în limita căruia se va sprijini un proiect este de 1.000 lei, fiind necesară o contribuție proprie de 10% din suma solicitată ca finanțare.

Proiectele pot fi depuse începând de miercuri, 18 august, urmând ca evaluarea acestora să se facă continuu începând din data de 25 august, până la epuizarea fondurilor alocate. Bugetul total alocat acestui apel este de 8.000 lei și provine exclusiv din fonduri proprii ale FITT.

„Fundația Județenă pentru Tineret Timiș colaborează cu peste 30 de organizații active pentru tineret, atât la proiectele proprii cât și pentru a sprijinii alte proiecte de tineret. Din analiza noastră a rezultat că una din cele mai importante nevoi ale organanizațiilor care implementează proiecte pentru tineri este de natură financiară. Cu alocarea acestor fonduri vrem să venim în sprijinul tinerilor activi din Timișoara și județ.” a declarat Cătălin Iapă, președintele FITT.

Metodologia de finanțare, formularul de aplicare și grila de evaluare sunt disponibile pe wesite-ul fundației la adresa www.fitt.ro.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor