Scoateti pubelele din timp util in fata blocurilor, Retim lucreaza si de Anul Nou

De M. Hoster
Scoateti pubelele din timp util in fata blocurilor, Retim lucreaza si de Anul Nou
© TION - Scoateti pubelele din timp util in fata blocurilor, Retim lucreaza si de Anul Nou
Angajaţii de la compania locală de salubritate nu au parte de prea mult timp liber cu ocazia Anului Nou. Ei vor avea activitate atât în 31 decembrie, cât şi pe 1 ianuarie. Oamenii sunt rugaţi să scoată publele de gunoi în faţa blocurilor, pentru a fi ridicate seara înainte de ziua colectării, sau dimineaţa devreme.


Societatea de salubritate Retim nu are liber nici în ziua de Anul Nou. Colectarea deşeurilor menajere se va face atât pe 31 decembrie cât şi în 1 ianuarie, după programul stabilit. Clienţii sunt rugaţi să lase pubelele în faţa blocului în seara dinaintea zilei de colectare, aceasta din cauză că maşinile de colectare vor ajunge devreme la blocuri, la ora 4 sau 5, pentru că traficul rutier la orele dimineţii este mult redus în această peioadă.

În ceea ce priveşte salubrizarea manuală a străzilor pe 31 decembrie 2013 se va lucra în program normal în schimbul I şi II; în 1 ianuarie 2014 se va lucra în zona centrala începând cu ora 02; în 1 ianuarie 2014 începând cu ora 07 se va efectua măturatul conform graficelor unei zile de duminică; în 02 ianuarie 2014 măturatul se va face conform graficelor unei zile de sâmbătă.

În ceea ce priveşte salubrizarea stradală mecanică, operaţiunile se vor desfăşura conform graficelor normale, în schimbul III. Vor fi asigurate utilajele necesare colectării deşeurilor stradale.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor