SC Chemirol Agro SRL viziteaza As Hibridi in Serbia

SC Chemirol Agro SRL viziteaza As Hibridi in Serbia
ADVERTORIAL. Reprezentanții companiei Chemirol Agro au fost în Serbia pentru a vedea standardele de înaltă calitate al centrelor de cercetare și prelucrare a semințelor AS Hibirdi.


Compania AS Hibridi a fost fondată în 2004 ca parte din compania Chemical Agrosava. Activitatea principală a companiei este cultivarea și producerea hibrizilor de porumb pentru a crea hibrizi noi și mult mai buni. Marca AS Hibridi a fost creată pentru a fixa o nouă cotă de nivel pe piața din Serbia. O echipa sârguincioasă de trei producători, doctori și numeroși ingineri agronomi, precum și tehnicieni au construit această marcă începând de la zero. Echipa de producție este dotată cu utilaje moderne pentru testarea intensivă a noilor hibrizi în toate condițiile agroecologice din Serbia și din țările vecine.

Genetica nouă, modernă a porumbului AS Hibridi este, înainte de toate, adaptată la condiţiile agroecologice ale Europei de Sud-Est. Prin testarea noilor hibrizi în diferite condiţii agroecologice am determinat soiurile agrotehnice pentru fiecare hibrid şi regiune în parte, reuşind să oferim porumb după aşteptările producătorilor. Noul centru de prelucrare dotat cu utilaje de cea mai înaltă tehnologie pentru prelucrarea seminţelor precum şi noul laborator echipat în conformitate cu cele mai înalte standarde pentru cercetarea şi controlul calităţii seminţei, este un garant al calităţii înalte a seminţelor ambalate în sacii uşor de recunoscut AS Hibridi.

Datorită echipei de 30 de agronomi experimentaţi care sunt prezenţi zilnic pe teren şi calităţii porumbului AS Hibridi, am reuşit ca doar în şase sezoane de desfacere să cucerim peste 10% din piaţa Serbiei, lăsând în urma noastră multe alte companii multinaţionale străine.

De anul trecut suntem prezenţi şi pe piaţa din România prin compania SC Chemirol Agro SRL care vinde in exclusivitate hibrizii noștri: AS 44, AS54, AS 507, AS 72, AS 170 pentru SILOZ.

Sperăm că AS Hibridi va câştiga şi încrederea producătorilor de porumb din Romania.

Pentru detalii contactați compania SC Chemirol Agro SRL.
Regulament de plasare a anunturilor