Sanatate cu dragoste pentru pacientii din vestul tarii! De 15 ani, pe maini sigure de profesionisti, la Concernul ON din Timisoara (P)

Reactualizat la:
5Comentarii
Sanatate cu dragoste pentru pacientii din vestul tarii! De 15 ani, pe maini sigure de profesionisti, la Concernul ON din Timisoara (P)
TIMISOARA. Cele mai bune tratamente, toate la nivel occidental, administrate de specialişti de înaltă clasă şi discreţie absolută. Asta înseamnă, pe scurt, clinicile din Timişoara: ON, PROCTOLINE, PSOREMISS şi VARICOLINE.

Înfiinţată în Timişoara în 1998, Clinica “ON” era cea de a doua filială din România, după Bucureşti, a Concernului International ON CLINIC-ADVANCED MEDICAL INSTITUTE. Ea a adus actul medical la cele mai înalte standarde, devenite o obişnuinţă după inaugurarea, un an mai târziu, la Timişoara, a clinicii PROCTOLINE, urmată de apariţia, în 2003. a clinicii PSOREMIISS şi, mai apoi, în august 2008, a clinicii VARICOLINE. Cele 4 clinici timişorene sunt deja faimoase în toată ţara pentru profesionalismul personalului medical.

Respectul pentru pacient şi confortul lui sunt esenţiale pentru un act medical asigurat cu profesionalism.

Membră a ON CLINIC Advenced Medical Institute, cu o experienţă de 15 ani în România şi 26 ani în lume, Clinica ON Timişoara este specializată în tratarea problemelor de dinamică sexuală masculină, cum ar fi impotenţa, erecţia slabă , insuficienţa şi ejacularea prematură. Clinicile ON folosesc tratamente moderne, respectând cu sfinţenie principiul confidenţialităţii actului medical. Camerele de aşteptare sunt private, pacientul intrând în contact doar cu personalul specializat.

Noi, CLINICILE ON, existăm pentru a te ajuta să fii sănătos şi fericit! Crezul echipei de specialişti sexologi de la “On” este acela că o viaţă sexuală bogată şi împlinită este cheia echilibrului, a optimismului şi a fericirii în viaţă.

Fără spitalizare, fără bisturiu

În clinica PROCTOLINE, medicii specialişti folosesc tratamentul proctologic ca alternativă la tratamentul clasic chirurgical. Aşadar, bisturiul poate fi dat uitării. Cazurile diagnosticate cu hemoroizi şi/sau fisuri anale sunt tratate prin metode care nu presupun spitalizare şi nici pregătire preoperatorie (clisma). Astfel, din clinica Proctoline, pacientul poate pleca după câteva minute chiar la volanul autoturismului propriu. Metodele de tratament nu afectează viaţa personală sau profesională a bolnavilor, dovada fiind cei peste 11.000 de pacienţi din filiala PROCTOLINE Timişoara.

O piele sănătoasă

Psoriazis-ul are la Timişoara un duşman redutabil. În clinica PSOREMISS medicii dermatologi oferă, în funcţie de caz, soluţia optimă şi se ocupă de supravegherea permanentă a pacienţilor. Metodele moderne de tratament, fără corticoizi, încetinesc drastic evoluţia bolii.

VARICOLINE oferă principii de tratament pentru ulcer varicos cu rană deschisă, răni diabetice. În afară de tratamentul igieno-dietetic, medicamentos, caracteristic fiecărui tip de ulcer în parte, în cadrul clinicii se aplică un tratament special şi modern bazat pe o gamă largă de pansamente hidroactive care sunt destinate plăgilor cronice şi care se aplică succesiv.

Aşadar, 15 ani de experienţă, de muncă, de dăruire profesională, un sediu modern, pe bulevardul Simion Bărnuţiu nr. 7 din Timişoara, şi o echipă de medici specialişti, cu rezultate spectaculoase, reprezintă o carte de vizită cu care noi, cele 4 clinici membre ale ON CLINIC-ADvenced Medical Institute, ne mândrim.

Consultaţiile se fac numai pe bază de programare la numerele de telefon: 0256-302588 (Clinica ON), 0256-221219 (Clinica PROCTOLINE), 0256-302589 (Clinica PSOREMISS), 0256-206572 (Clinica VARICOLINE).

Vă aşteptăm cu drag să ne treceţi pragul şi să vă convingeţi că experienţa dovedeşte competenţa!

Clinicile ON din Timişoara, locul în care sănătatea şi dragostea fac cea mai bună echipă!5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor