S-au stabilit intreprinderile cele mai de succes in Timis. Afacerile bune sunt adunate in Topul Firmelor, editia 2017

De Marcel Hoster
S-au stabilit intreprinderile cele mai de succes in Timis. Afacerile bune sunt adunate in Topul Firmelor, editia 2017
© Tion: S-au stabilit intreprinderile cele mai de succes in Timis. Afacerile bune sunt adunate in Topul Firmelor, editia 2017
La finalul lunii octombrie, a.c., va avea loc o nouă ediţie a Galei Topului Firmelor din Judeţul Timiş. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a 25-a ediție aniversară a evenimentului, cele mai bune dintre cele mai bune întreprinderi fiind alese dintre 9.169 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate.

CCIAT a analizat deja şi a cuantificat datele afacerilor derulate în anul 2017, stabilind care sunt cele mai de succes firme care au activat în economia judeţului. Acestea vor fi premiate în cadrul Galei Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2017, ceremonia fiind programată în data de 26 octombrie 2018.

Topurile județene sunt organizate de către camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național. Pentru realizarea clasamentului, se prelucrează numai bilanţurile depuse în termenul legal la Ministerul Finanţelor Publice.

Condițiile de eligibilitate sunt stabilite conform legii. În top sunt admise entitățile care sunt comercianți și îndeplinesc simultan câteva condiții cu privire la datele de bilanț: profit din exploatare pozitivă și cifră de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor și minim 250.000 de lei, în cazul celorlalte entități.

Topurile judeţene sunt structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime. Clasamentul judeţean conţine primele trei firme pentru fiecare domeniu, grupă de activitate şi clasă de mărime a întreprinderii, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului. Firmele membre ale CCIAT cu cotizația la zi primesc o bonificație de 10% din punctajul total.

Clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2017 reunește 9.169 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 30.071 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.787 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime. Totodată, 238 firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii șapte ani, vor fi distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Aflat la cea de-a 10-a ediţie, Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior consfinţeşte locul şi rolul pe care universităţile timişene le deţin în elita învăţământului academic românesc.

Ca în fiecare an, CCIA Timiș acordă premii și distincții speciale unor firme, asociații și instituții pentru realizări de excepție în domeniul investițional, responsabilitate socială, inovare, învățământ vocațional dual, cultură etc.

Topul Firmelor din Județul Timiș reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai administrației publice centrale, regionale și locale, diplomați, reprezentanți de marcă ai mediului academic, magistrați, asociaţii de afaceri, camere de comerț din țară și străinătate, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş.

Ca în fiecare an, ceremonia este urmată de un dineu și de momente artistice de excepție.

Toate informaţiile legate de top şi lista firmelor de succes pot fi găsite pe internet, la adresa http://top.cciat.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor