Ruga banateana in Franta, la Dijon

De B.A.M.
Reactualizat la:
1Comentariu
Ruga banateana, la Dijon in Franta
Ruga banateana, la Dijon in Franta
Conducerea Primăriei Timişoara, consilieri locali, directori şi funcţionari din cadrul municipalităţii, reprezentanţi ai Infocentrului Turistic, precum şi Ansamblul Folcloric „Timişul” al Casei de Cultură a Municipiului, în total 40 de persoane, vor pleca la începutul lunii septembrie în Franţa, la Dijon, unde va avea loc o Rugă bănăţeană.

Pentru a participa la Ruga bănăţeană care va avea loc în perioada 2-4 septembrie în Grădina Darcy din Dijon, conducerea Primăriei Timişoara a solicitat consiliului local alocarea sumei de 87.000 de lei, adică aproximativ 21.000 de euro, bani care va acoperi cheltuielile de transport, cazare şi diurnă ale delegaţiei, precum şi editarea de pliante, fluturaşi şi broşuri cu informaţii despre Timişoara.

„La acest eveniment, municipiul Timişoara va dispune de un stand în cadrul căruia va putea expune şi distribui gratuit materiale de prezentare şi promovare a Timişoarei şi a Banatului. De asemenea, va dispune de spaţii pentru expunerea şi vânzarea de produse de artizanat românesc specifice zonei Banatului, precum şi pentru o expoziţie de fotografii despre atracţiile turistice ale Timişoarei şi Banatului”, se arată în referatul proiectului de hotărâre ce urmează să fie dezbătut de consilierii municipali în viitoarea şedinţă de plen.

Reprezentanţii primăriei spun că participarea la evenimentul de la Dijon ar crea un cadru favorabil pentru afirmarea potenţialului multicultural, turistic şi economic al Timişoarei şi al zonei Banatului

„<<Ruga Bănăţeană la Dijon>> va aduce un plus de imagine oraşului Timişoara, va constitui o posibilitate de promovare a valorilor locale şi a evenimentelor (multi)culturale care se desfăşoară în oraşul nostru şi, de asemenea, este un bun prilej de întărire a bunelor relaţii dintre Dijon şi Timişoara”, se mai arată în documentul amintit.

La Ruga bănăţeană de la Dijon sunt invitaţi şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Timiş, ai Consiliului Judeţean Caraş-Severin, ai Consiliului Judeţean Arad, ai Primăriei Reşiţa şi ai Camerelor de Comerţ şi Industrie din judeţele bănăţene, precum şi operatori de turism care vor promova regiunea Banat.

Belintul incinge hora pe… Coasta de Azur

Mici, bere, dans si muzica populara la Ruga Timisoarei1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor