Riviera Albaniei – paradisul secret al Europei. Last minute – 3 august 2018

Riviera Albaniei – paradisul secret al Europei. Last minute – 3 august 2018
© foto: Ultramarin
ADVERTORIAL. Ultramarin vă invită într-un sejur de poveste pe Riviera Albaniei. Denumită și paradisul secret al Europei, Albania este o o țară care își dezvăluie splendorile pe măsură ce o cunoști: peisaje spectaculoase, plaje cu nisip fin, apă turcoaz, oameni primitori.

Sejurul durează 11 zile și include, pe lângă plaja pe însorita rivieră albaneză, excursii în principalele orașe din Albania și Macedonia. Plecările sunt din Arad și Timișoara, cu autocar și însoțitor de grup. Ce vă propunem să vizitați:

  • TIRANA, capitala Albaniei, un mix arhitectural care îmbină clădirile din al doilea război mondial construite de italieni, clădirile construite de regimul comunist și cele moderne, construite recent. Vă recomandăm o vizită în Piața Skanderbeg unde se află Teatrul Național de Operă și Balet, Muzeul Național, Moscheea lui Ethem Beu (una dintre puținele în lume pictate în interior), Turnul cu Ceas, Cetatea Tirana, Bulevardul Eroilor Naționali;
  • DURRES, unde puteți admira Turnul Venețian, Promenada, Amfiteatrul (unul dintre cele mai mari descoperite până acum în Europa);
  • OHRID, unde veți putea vizita centrul vechi al orașului Struga pe malul lacului Ohrid și orașul-cetate Ohrida (aflat în Patrimoniul UNESCO)

Pe drumul spre casă, vă propunem să faceți o oprire la Skopje, capitala Macedoniei. În perimetrul Pieței Macedoniei se află o serie de statui, monumente și alte clădiri de mare importanță națională, iar în mijlocul ei se află cea mai importantă, statuia lui Alexandru Macedon, pe un soclu înalt cu multe basoreliefuri, cu spada în mână, în mijlocul unei frumoase fântâni arteziene, încercuite de lei și războinici. Seara, fântâna arteziană își schimbă des culorile, iar la ora fixă cântă o melodie clasică. Statuia este impunătoare, având 26 de m înălțime. Memorialul Maica Tereza este un alt obiectiv turistic important din Skopje. Maica Tereza s-a născut în Skopje, în anul 1910, din părinți albanezi și este o personalitate marcantă a Bisericii Catolice.

Albania este o țară ce așteaptă să fie descoperită pe deplin. Noi am vizitat-o și ne-am întors plini de entuziasm și nerăbdare să împărtășim experiențele trăite cu toți cei care vor să ni se alăture. Următorul sejur pe Riviera Albaniei începe din 3 august.

Fiind o destinație potrivită pentru familii cu copii, am pregătit pachete speciale care includ gratuități și reduceri pentru cei mici. Beneficiați de oferta LAST MINUTE!

Detalii și înscrieri on-line, AICI.

(862393)
Regulament de plasare a anunturilor