Rezultatele la Titularizare. Opt cadre didactice din Timis au luat 10 la examen

De Adrian Panduru
Rezultatele la Titularizare. Opt cadre didactice din Timis au luat 10 la examen
© Tion: Rezultatele la Titularizare. Opt cadre didactice din Timis au luat 10 la examen
Au fost afișate rezultatele la Titularizare. În Timiș, opt profesori din cei 770 au luat nota 10 la examen și 383 au luat nota șapte sau peste această notă. Cadrele didactice trebuie să ia nota șapte sau peste această notă pentru a se putea titulariza.

Din cei 770 de candidați din Timiș care au transmis lucrările pentru evaluare, 134 au luat note între 1,01 și 4,99, 138 note între 5 și 5,99, iar 115 note între 6 și 6,99. Dintre candidații din Timiș, 170 au luat note între 7 și 7,99, 129 note între 8 și 8,99 și 76 note între 9 și 9,99.

Opt profesori din Timiș au luat nota zece la Titularizare: patru care au dat examen la Arte Vizuale, unul care a dat examen pentru un post de titular la Limba și Literatura Română, pentru învățământul primar. Un cadru didactic a luat nota maximă tot la Limba Română, dar la materia dedicată copiilor de grădiniță. Două cadre didactice au luat 10 la examenul pentru disciplina Pedagogie Specială.

Din totalul candidaților înscriși, 383 de cadre didactice din Timiș au luat note mai mari sau egale cu șapte la examen – note care permit titularizarea.

Rezultatele la proba scrisă au fost afişate în data de 17 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 18 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior în data de 24 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie.

În data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obținut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor