Relaxare si rasfat pentru intreaga familie

Relaxare si rasfat pentru intreaga familie
© Relaxare si rasfat pentru intreaga familie
ADVERTORIAL. Visați la o vacanță în care să aveți parte de tot ce vă doriți: odihnă, răsfăț la SPA și tratamente, excursii în locuri încărcate de istorie, totul într-un cadru natural de vis? Le puteți avea pe toate petrecând câteva zile departe de stres și aglomerație, împreună cu familia, la Hotel Germisara Resort & SPA ****.

Hotelul Germisara Resort & SPA **** s-a impus pe piața turismului balnear, de wellness și SPA grație condițiilor și serviciilor diversificate pe care le oferă. De asemenea, a devenit un loc preferat pentru organizare de conferințe, ședințe, team-building pentru companii din țară și străinătate, punând la dispoziția clienților patru săli de conferințe de diferite capacități, dotate cu toate echipamentele moderne necesare.

Hotelul propriu-zis dispune de 144 de camere elegante, single, double și apartamente, cu dotări de patru stele. Serviciile oferite sunt pe măsură, pornind de la restaurantul Feel the Flavours, care este de categoria patru stele, și până la alte facilități pe care le dorește un turist care vrea să se simtă răsfățat cel puțin pe durata vacanței.

Punctul de maximă atracție pentru turiștii de toate vârstele îl reprezintă baza de fitness/wellness/sport. Puteți să vă bucurați de piscina acoperită, ori de piscina cu apă termală, de SPA.

Dacă vă interesează tratamentul balnear, aici puteți beneficia de hidrokinetoterapie de grup în piscina de tratament cu apă termală la 36°C, aerosoli de grup (cu efect de salină), electroterapie (curenți interferențiali, curenți diadinamici, curenți tens, curenți trabert), magnetoterapie cu aparatură specială de ultimă generație ASA PTM-QS și paturi cu aplicatorii integrați, unde scurte cu aplicatori speciali de tip circuploda (focalizează fluxul de înaltă frecvență pe zona de tratament și crește eficiența tratamentului), ultrasunete, aplicații cu parafină (nu cu gel siliconic) preparată cu aparate speciale de sterilizare și pregătire a parafinei, laserterapie cu lasere MLS de mare putere, robotizate, baie galvanică, baie cu arome și hidromasaj (jacuzzi în apă termală).

Copiii au și ei o mulțime de locuri de joacă și modalități de a se simți în voie și de a se distra.

De ce să alegeți Geoagiu ca destinație de vacanță?

Două argumente puternice recomandă această stațiune ca loc de petrecere a unei vacanțe de excepție: cadrul natural extrem de frumos și de bogat în vestigii și apele termale din zonă. Stațiunea Geoagiu este situată la confluența cursului inferior al râului Geoagiu cu râul Mureș, într-o depresiune formată din ultima ramificație a Munților Metaliferi.

Pe lângă vestigiile istorice și frumusețea munților Metaliferi, stațiunea este recomandată pentru apele mezotermale minerale folosite pentru cura internă (gastrite cronice, afecțiuni cronice hepatobiliare și diabet, alergii, anemii și convalescențe după boli infecțioase) și externă (afecțiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, în tulburări circulatorii și afecțiuni ginecologice).

Dacă iubiți drumețiile și vreți să aflați lucruri noi și interesante despre istoria locului, să știți că la mică distanță se află niște obiective importante: * Cascada Clocota – una dintre cele două cascade termale unice din România, situată la câteva minute de stațiune, pe râul Clocota * Castrul Roman Germisara – cunoscut și drept castrul roman de la Cigmău * Băile Termale Romane – numite și Termae Dodonae, se află în punctul numit Dâmbul Romanilor * Drumul roman – este o porțiune din vechiul drum care avea rol de legătură între castrul roman de la Cigmăgău și zona auriferă de la Săcărâmb, fiind un drum pavat cu dale poligonale * Grota Haiducilor – se află la mică distanță de centrul stațiunii. Legenda spune că aici se află o comoară ce încă așteaptă să fie descoperită * Biserica Rotonda – impresionează prin vechimea şi forma ei ciudată. Potrivit istoricilor, a fost construită în secolele XI – XII, în vremea regelui Ladislau I al Ungariei, fiind astfel considerată cea mai veche biserică medievală din ţară.

Pentru rezervări și mai multe informații consultați pagina noastră: www.hotelgermisara.ro sau telefonic 0720.77.66.44

Avem mereu câte ceva nou să vă oferim!

(24)
Regulament de plasare a anunturilor