Puteti plati taxa pentru pasaport sau permis prin internet banking sau virament bancar. Conturile pentru Timis

De Adrian Panduru
5Comentarii
Puteti plati taxa pentru pasaport sau permis prin internet banking sau virament bancar. Conturile pentru Timis
© Tion: Puteti plati taxa pentru pasaport sau permis prin internet banking sau virament bancar. Conturile pentru Timis
Nu mai trebuie să alergați dintr-o parte în alta pentru a plăti taxe peste taxe pentru a vă face pașaportul sau permisul de conducere. Acum puteți face acest lucru prin internet banking sau folosind alte modalități de plată.

Se diversifică modalitățile de plată a taxelor pentru eliberarea pașapoartelor și a permiselor de conducere, acestea putând fi achitate prin Internet Banking, virament bancar, mandat poștal sau în numerar. Plata în numerar a acestor servicii nu se mai face prin casieriile CEC Bank. Plata pașapoartelor și a permiselor de conducere se poate face prin internet banking, virament bancar de la orice bancă unde persoana are deschis un cont bancar, mandat poștal sau în numerar la unitățile Trezoreriei Statului.

Plata taxei de pașaport, precum și a tarifelor aferente confecționării și valorificării plăcilor cu numere de înmatriculare, atribuirii unui număr de înmatriculare preferențial, păstrării combinației numărului de înmatriculare, contravaloarea certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor provizorii și a permiselor de conducere, se poate face prin internet banking, virament bancar de la orice bancă unde persoana are deschis un cont bancar, mandat poștal sau în numerar la unitățile Trezoreriei Statului, la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor al județului Timiș (pentru taxele acestui serviciu), la POS-urile de la acest serviciu sau la casieria Instituției Prefectului Județului.

Cod de identificare fiscală al Instituției Prefectului Județul Timiș: 5049900

Pentru plata taxelor de mai sus, conturile IBAN deschise de Instituția Prefectului Județul Timiș la Trezoreria Municipiului Timișoara sunt:

Pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor al județului Timiș: RO21TREZ621502601X022261

Pentru Serviciul Public Comunitar Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Timiș: RO38TREZ621502602X022262

Pe documentul de plată vor fi înscrise CNP-ul și numele persoanei beneficiare a serviciului solicitat, codul IBAN (conturile indicate mai sus, în funcție de serviciul solicitat), codul de identificare fiscală a Instituției Prefectului Județul Timiș, suma și tipul de documente pentru a cărui contravaloare se încasează plata.

Actele și sumele necesare sunt publicate pe pagina de internet a Instituției Prefectului Județul Timiș – Servicii Comunitare.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor